Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (38/194) > >>

Astachajos:
Szukam dla siebie corpa. Chciałbym znaleźć coś, co przypominałoby corp, w którym grałem jak zaczynałem (szmat czasu, 3 lata temu- wiosna 2010). Chodzi o corp w którym jest bardzo fajna, przyjazna atmosfera, wszyscy sobie pomagają i mają "życie", można sobie fajnie pogadać na komunikatorze głosowym, to najważniejsze. Nie chcę grać z no-life'ami. Dalej, jeśli chodzi o grę, przyznam, że po 3 latach nie pamiętam nic i w ogóle nie orientuję się w aktualnych warunkach w grze, potrzebuję też więc cierpliwości i chęci tłumaczenia nieraz być może oczywistych rzeczy ;) Jednak nie chcę, żeby to był corp składający się z samych początkujących, bo musi mieć kto jednak tłumaczyć i pomagać :) Proszę o kontakt w grze (eve mail), na maila radzio7801@o2.pl , na gg: 5839967 :) albo tu na forumowym PW.
PS Wolałbym, żeby corp był bardziej ukierunkowany w stronę PvP, ale niekoniecznie ;)

[VIDE] Herezja:
Z ciekawości. Nie łatwiej i lepiej pójść do Unseen Academy? Masz tam i doświadczonych graczy jak i masę nowych zielonych jak szczypiorek na wiosnę (choć nie tą obecną ];p).

Astachajos:
Ale podstawy mam, miałem już doczynienia z PvP, z miningiem, kilka miesięcy w Eve grałem. I zresztą nawet jeśli to wolę taką naukę jaką miałem wtedy (gry w trudną moim zdaniem grę do ogarnięcia), tzn. w warunkach "codziennego życia" a nie w akademii, którą i tak będę musiał zmienić później na normalnego corpa. Jeszcze znając życie mają jakieś egzaminy...

MuadDib:
Fakt maja...UA wiele mozna zarzucic ale jedno trzeba im przyznac wchodzisz tam zielony kompletnie nie masz pojecia o niczym a wychodzisz z jasnym celem do ktorego zmierzasz drogami o ktorych nigdy wczesniej bys nie pomyslal.Dlatego zgadzam sie z Herezja idz do UA.

Skeer:
Virtual Democracy - oni w 100% odpowiadają Twoim wymaganiom  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej