Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Dinozauriusz II Urwiryj:
No to się podłączę... nowy jestem, w UA zrobiłem podstawkę i PVP zanim dostałem kopa za lot do null'a (no myślałem, że po szkoleniu PvP już można, zresztą sam, na TS pochwaliłem się CEO, że tłukę raty w null'u :D).
>2,6kk SP - Caldari Cruiser i Medium hybrydy "wchodzą" właśnie na IV, rakiet nie robiłem w ogóle (wiem, średni pomysł grając Caldari, ale przynajmniej jest oryginalnie), Fryty na V, T2 fit wchodzi (obie specjalizacje do hybryd na III), AFki do zrobienia w 2 dni (Mechanics "zaległo" mi na III). Cała reszta SP poszła w gunnery (Surgical, sharpshooter, etc. - większość na IV) i pomocnicze skille do prądu, CPU i shielda. Aktualnie latam Moa'nsterem. Potem planuję ->Ferox->Rokh (w międzyczasie porobię może T2 shipy - Harpy, Eagle, Nighthawk).
Czego szukam? PVP+jakieś zorganizowane akcje zarobkowe (kuleję z kasą, skilli w Industry nie mam prawie w ogóle). Low/null - whatever.
Skeer:
Zapytaj w BUFU/PBN/CBC
Nerull:
Witam
Poszukuje corpa latającego pvp i oferującego godny zarobek w null/low.
Moja postać posiada ponad 11kk sp, głównie pod PVP, aczkolwiek nie ogarniam zbytnio tego stylu gry. (nigdy mnie nikt nie uczył latać pvp, a w dotychczasowych corpach wykonywałem jedynie polecenia na pvp akcjach)
Kontakt GG - 424619
kesake:
Witam
W eve trochę grałem, wróciłem po rocznej przerwie, szukam Polskiego corpa z ternami na 0.0 i którzy przypomną co i jak. Jeśli nie 0.0 to chętnie gdzieś zapuszczę korzenie w wormhole.
W eve grałem łącznie koło 6 miechów, także skille jako tako są, potrzebuje się wzbogacić a najlepiej to wychodzi w grupie ;)
Pozdrawiam
Mazzikus:
Powróciłem po 4 miesiącach braku aktywności.
42kk sp ...
Szukam Corp w której mógłbym się odnaleźć na powrót w grze.
Kontakt ... Eve mail, PW.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej