Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (39/194) > >>

arakon:
Witam przyjmie ktoś? Bo The Unseen Company jest w stanie wojny i jak to na wojnie rekrutacje wstrzymali.

Isil Tawate:
Czy Unseen Academy to jedyna alternatywa dla żółtodzioba w EVE?

Dux:

--- Cytat: Isil Tawate w Maj 02, 2013, 10:22:17 ---Czy Unseen Academy to jedyna alternatywa dla żółtodzioba w EVE?

--- Koniec cytatu ---

Nie. Ze szkoleniowych korpów masz choćby jeszcze międzynarodowe Eve University.
No i możesz tego typu organizacje w ogóle ominąć, bo nie wszystkie korporacje wymagają tego typu uprzedniego przeszkolenia. Nie mniej będzie Ci wtedy prawdopodobnie nieco trudniej grę ogarnąć, bo mało kto będzie miał na tyle czasu by Ci wszelakie podstawy gry wyłożyć. Będziesz musiał sporo sam wydedukować. I masz wiekszą szansę, że po kilku miesiącach skilowania pod wymagania konkretnego korpa dojdziesz do przekonania, że to jednak nie dla Ciebie i chcesz spróbowac czegos zupełnie innego.

Zgudi:
Nasz korp np nie wymaga ukończenia Unsen, ale było by fajnie gdyby ktoś miał. Wystarczy że ktoś albo pograł już trochę w eve, albo gra którko, ale ma fajną historię PVP.

White:
Cześć wszystkim, szukam corpa w matarskiej milicji który przygarnie biednego lowspkowego kropka. Mimo małej ilości sp to eve mi nie straszna, grałem kiedyś kilka dobrych lat, a następnie sprzedałem starego maina. Ale to nie biografia miała być. W skrócie:

Co mnie interesuje:
- small scale pvp
- corp w milicji matarskiej (ew. jakiejs innej chociaz w glebi duszy zawsze matarem bylem)

O mnie:
- cwierc wieku na karku
- ts/mumble/vent to nie problem
- sporo wolnego czasu i chec postrzelania do czegos ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej