Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
GepardPOL:
Witam!
Wetnę się trochę z tematem właściwym :) szukam korporacji takiej która bez gadania zaakceptuje nowego gracza.
Fajnie byłoby aby w korporacji byli nowi gracze abym mógł czerpać przyjemność z poznawania gry, wiem, że gra jest tak rozbudowana, że nie ma najlepszej lub też jedynej ścieżki rozwoju (poczytałem kilkanaście tematów, rozmawiałem z kilkoma korporacjami).
Jedyne czego wymagam to używania komunikatora głosowego, najlepiej TS3.
Mam 27 lat i z pewnością nie porzucę tej gry tak wczas, jednak w najbliższym czasie będę miał trochę mniej wolnego czasu a więc wybrałem sobie ścieżkę górnika i opracowałem sobie już drabinkę skili.
Oczywiście kiedyś to się zmieni :) jednak teraz cenię sobie, że na początku mogę sobie skilować i zarabiać miedziaki :).
Ewenementem EVE online jest to, że na początku te miedziaki i tak cieszą a jak się rozmawia z kimkolwiek wystarczy rzucić astronomiczną sumą a na pewno powie, że jego sposobem zarabia więcej :) tak... na początku mówili o 20 mil na godzinę :) ale dzisiaj usłyszałem o 330 milionach na godzinę ;) więc proszę zachowajcie swoje uwagi na temat górnictwa dla siebie ;) ustaliłem sobie drogę jak będzie zła i się zawiodę to będzie to tylko moja wina ;) a mnie i tak cieszą teraz te drobniaki i jest mi dobrze ;). Natomiast chętnie pogadam o jakichś niuansach w EVE :) albo możemy po prostu pogadać o zimnych kobietkach i gorącym piwie... albo to było odwrotnie... ehm.. nieważne :) dzisiaj już po trzech grzańcach tak, że latamy na luzie ;)
Jak ktoś ma propozycje albo słyszał o jakimś takim korpie który rekrutuje to prosiłbym o info na damian.gep@gmail.com GG: 5242170 lub skype GepardPOL :) z góry dzięki :)
[NF] Masa Huku:
Witam Panów 8)
Po około rocznej przerwie wracam do gry. Szukam korporacji oferującej zarówno możliwość zarobku ( czy to 0.0 czy WH space wszystko mi jedno), flotki na pvp też będą dodatkowym atutem :).
Zamieżam latać wieczorami (wieczór w moim mniemaniu 18-23) i ewentualnie w weekendy.
Jako że nie chce mi się tłumaczyć czym latam, co mi się włączy a co nie itd. zarzucam sheet postaci http://eveboard.com/pilot/Masa_Huku paczać i oceniać przydatność.
Propozycje ślijcie na PW.
Pozdro.
Lt Rook:
ja szukam.
wymagania:
- chcę mieć dwa systemy (albo tylko jeden, sprawa negocjacji) na własność do kerbirzenia,
- ISKI na opłacanie moich kont,
- title: "Wybawiciel Korpa"
:P
a tak na serio, piszcie polatamy pewpew.
SokoleOko:
0utbreak wasn't good enough? ;)
Lt Rook:
to nie tak,
outbreak zły nie jest, wręcz przeciwnie jest bardzo dobry (poza kilkoma 100% korki taczerami), ... ale ja dotarłem do punktu gdzie "wygrałem" "swoją" EVE i wszystko co później robiłem okazało się ustawianiem ludzi aby robili tak jak jak chcę, przez co były same kwasy a nie gra w drużynie.
Skończyłem z EVE etatowym,
nie logowałem się już pewno z 2 tygodnie ale mogę powiedzieć że mogę jedynie polatać, na zasadzie zaproszenia go gangu lub jeśli odważni zechcą to polecę wtopić ich statki jako FC, hrhrhr...
btw: ta "Pani" na dole zostaje bo jest fajna, koniec kropka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej