Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak dowiedzieliście się o EVE?
Szejdi:
Temat o eve-online znalazłem w dziale offtopic na forum gry x-wars w ktora kiedys wlasnie pykalem :)
HIMK:
Chyba na gamespocie byla reklamowka o bezplatnym trialu. No i wpadlem, sciagnolem triala i nalog sie zaczol :D
Rhovana:
Mnie kumpel namawiał przez 2 tygodnie a ja kręciłem nosem. Staneło na tym że ja zostałem on odszedł na kilka miesięcy a teraz wrócił dzięki moim namowom :P
przemas:
Sprawcą całego mojego zamieszania z evką jest Roninek
graliśmy razem w x-wars póxniej on znalazł eve.
dołaczyłem jakiś miesiąc po nim
ja sie ciesze (moja żona NIE :D )
Michieru:
Znajomy z czasów, gdy razem dziarsko wymiataliśmy w MUDy (a właściwie to jednego MUDa - Arkadię) zjechał do mnie jakoś w wakacje i podsunął linka do oficjalnej strony Eve razem z argumentacją w stylu "pewnie zacząłbym w to grać, ale za dużo grafiki i tutorial za trudny" (buhehe). Poczytałem co nieco, w tym mnóstwo zachwytów systemem pvp w Eve, a to mi wystarczy jako argumentacja dla jakiegokolwiek mmo. Brak grinda sensu stricte również był ważkim argumentem, po mojej dość długiej karierze w Lineage2 miałem grinda serdecznie dość. Ściągnąłem instalkę i gdzieś mi się zawieruszyła, tzn. zapomniałem o niej, za dużo spraw na głowie itp. Jakiś tydzień później, w wolnej chwili, odpaliłem. I tak sobie odpalam od tamtej pory, we w miarę regularnych odstępach czasu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej