Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak dowiedzieliście się o EVE?
Walas:
20:04
Download na eve-online.com nie działa (oprócz EVE Client) xD
zaóważyliście ile bugów teraz jest ?? :D
w FanSite'ach nie ma nic nie ma newsów i wogóle jest coś ten ten xD
PS.
Jak sie w download wchodzi to jest bardzo ciekawa stronka xD
http://myeve.eve-online.com/n.asp?s=1
Xarthias:
Walas kurde, info wisi na forum że dzisiaj jest przerwa techniczna. Grrr....
Ja tam maniakalnie grałem we Frontiera i Privateera - szukałem czegoś w tym stylu (raczej singla ;) ) i mi Iickus podpowiedział... By go piekło i szatani :P
QS:
Witam, ja dowiedzialem sie o EVE w pazdzierniku '06 dokladnie w ten sam sposob co Walas, szukalem gierki 'Tankmania' na miniclip-ie, no i akurat natrafilem na reklame EVE. Jako fan 'Homeworla', a tybardziej gdy spojrzalem na screeny z EVE wiedzialem ze musze zagrac w ta gieke, pomimo ze niedy nie mialem stycznosci z grami tego typu (mmo).
Yabushido:
U mnie to troche skomplikowana historia.
Dosc dawno temu, pierwszy raz o EVE dowiedzialem sie z reklamowek w ktoryms z polskich czasopism komputerowych (chyba w CDA). Byla to krotka wzmianka, ze cos takiego powstaje i ma taka a nie inna fabule (jako ze gralem dosc duzo w privattera, frontiera etc to mi zapadlo w czache)... Pozniej przez przypadek zoczylem reklamowke na Game One (czy jak to sie ten kanal nazywal). Wtedy bylem jeszcze bez porzadnego kompa i netu (w sumie nadal nie mam dobrego kompa), wiec szybki spacerek do internet cafe, i posciagalem dostepne trailery, poczytalem o grze (zobaczylem min wymagania...). Gdzies jeszcze plytke z nimi mam. jak znajde to przeedytuje posta i rzuce date nagrania =]
I tak minelo pare lat blogiej nieswiadomosci i urokow studenckiego zycia :angel: :angel:
Ulepszylem kompa, przestalem grac w UO, zaczalem sie nudzic... WoW mi nie podchodzil za cholere, ale kumple zainteresowali mnie (ponownie) NavyField'em. Troche pogralem, az tu nagle niz gruchyczyinnejpietruchy dowalil platnego retaila; w jednym z pokoi, gdzie wszyscy bojkotowali retaila/wyzywali modow/zegnali sie padlo haslo w stylu 'po co mam placic tyle za NF, skoro EVE jest znacznie lepsze za podobna kase'. Tu nastapil szok/wstrzas/przeciazenie i reset CUN... (co bardziej zlosliwi twierdza ze tak mi zostalo)
Pozniej juz tylko pozostalo znalezienie strony glownej EVE (od reki tyz centrali), sciagniecie clienta i zalozenie triala...
Wojak:
Ireul jeśli jeszcze aktualne to daj znać, chodzi o chara of corz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej