Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak dowiedzieliście się o EVE?

(1/5) > >>

Walas:
Ciekaw jestem w jaki sposób dowiedzieliście się o EVE :)

Otóż ja trafiłem przez zupełny przypadek. No może nie zupełny...
Grałem sobie na miniclipie ( http://www.miniclip.com ) a tu reklama o jakimś EVE. Pomyślałem sobie eee jakaś czerstwa strona... przeczytałem sobie opis "Space MMORG, biggest game universe" czy jakoś tak. Kliknąłem bo akurat szukałem gierek takiego typu. Zobaczyłem screeny, ściągnołem sobie trailera i można powiedzieć że zakochałem się od pierwszego wejrzenia niestety mój sprzęt nie pozwolił mi (i nadal nie pozwala) na grę w EVE.

A wasza historia?

korpusz:
Kiedys w zamieszlych czasach czytalem info o eve, niestety odstraszylo mnie placenie za gre. na poczatku 2006 walnela mi po oczach reklama jak mi sie komandor na ogame skonczyl ;)

Walas:
ja już od roku czekam na kompa :D też takiemu koledze powiedziałem o evce ale jakoś go to nie ruszyło :P

Ellaine:
Klasycznie od znajomego.
Jeśli idzie o Ireaulową próbę podjudzania - dla mnie Eve jest najfajniejszym MMORPGiem jaki znam lub słyszałem, a poczucie zmarnowanego czasu też mam od czasu do czasu. Po prostu granie jako takie jest złe, ale granie w Eve jest mniej złe ;)

Bioklonik:
U mnie to bylo tak ze szukalem gry Frontiera i tak jakos zauroczenie zostalo EVE  :smitten:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej