Eve Online > Dyskusje ogólne

NPC konwoje

<< < (3/3)

Dormio:

--- Cytat: Mario DelTorres w Grudzień 06, 2006, 14:56:49 ---w sumie nie chodzi o rasę tylko corporcje....

znajdź sobie system gdzie są dwie stacje, każda innej korporacji i każdy dolatujący konwój będzie dobry... wal śmiało nikt ci nic nie zrobi.

--- Koniec cytatu ---
Tylko uważaj potem na sentry przy bramie, bo jak w przestrzeni Gallente rozwalisz konwój gallentyjski to zaczną strzelać (15 minut akurat zajmie slavage).

Rhovana:

--- Cytat: DragLord w Listopad 27, 2006, 10:47:13 ---Jeżeli chodzi o konwoje w hi secu to żeby go przy stacji zestrzelić muszą być spełnione warunki:
- konwój musi być innej rasy niż stacja
- konwój musi lecieć w kierunku stacji

--- Koniec cytatu ---

Wnioskuje z  punktu pierwszego mam rozumieć że jak stacja amarr to amarrskich indyków nie atakować. Tylko.. może mam pecha, ale pod matarskimi stacjami widze tylko matarskie, caldaryjskimi caldaryjskie itd.

Odnośnie punktu 2, ostatnio oglądałem amarrski konwój i każdy z indyków był skierowany w inną strone :o :o :o co wtedy?  :-\

Dormio:
A doczytałeś dalej ?

--- Cytat: DragLord w Listopad 27, 2006, 10:47:13 ---- konwój musi lecieć w kierunku stacji
Concord nie przyleci a sentry zaczną strzelać tylko jeżeli nie jest spełniony jeden z powyższych warunków

--- Koniec cytatu ---
Generalnie to najlepiej po prostu sprawdzić cargo scannerem co przewozi i jak coś cennego to atakować (oczywiście te co lecą w kierunku stacji lub są innej rasy niż stacja).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej