Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
Mehriel:
To czytaj dalej Keri :twisted:
Rageziv:
hmm jak czytam kerisso to cos jakbym czytal Baza ... podobny poziom samo ..hmm..zaparcia :)
pewnie 'powiniem' znac persone ale nie znam a chwie juz gram :) - znam pare podobnych osob ze sposobu wyrazania mysli :) przyszedl porzucal kurwami 'jakie gupiki tu pisza itd bla bla bla .... ja wiem najlepiej a reszta to gupoty ... mieso, mieso, mieso, mieso' czym dodaje slowom GLEMBI I PUWAGI :)
WolfSimon:
Ragzew, jak przeczytasz wszystkie topoki na tym forum to b?dziesz wiedzia? co to za persona i dlaczego tak :)
Rageziv:
--- Cytat: "WolfSimon" ---Ragzew, jak przeczytasz wszystkie topoki na tym forum to b?dziesz wiedzia? co to za persona i dlaczego tak :)
--- Koniec cytatu ---
ta niewdzieczna robote zostawie moderatorom (ktorym serdecznie wspolczuje):)
a ad keri - to ja nie ogolnie ad osoby, tylko ad konkretnej wypowiedzi - jak pisalem nie znam keri - wiec i wypowiadac sie ad osoby jako takiej podstaw nijakich nie mam :)
roofi:
--- Cytat: "Rageziv" --- jak pisalem nie znam keri - wiec i wypowiadac sie ad osoby jako takiej podstaw nijakich nie mam :)
--- Koniec cytatu ---
wpadnij na BUFU chanel ingame a pó?niej na venta po 5 minutach b?dziesz wiedzia? wystarczaj?co du?o by mie? pewno?? o co chodiz?o keriemu :)
pozdrawiam
roofi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej