Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
MMoroz:
--- Cytat: "Kamoris" ---Wez mroz wykasuj tego posta bo bredzisz :wink:
Hehe gratzy Kerri az sie dziwilem ze sie nie ujawniasz w tym arcyciekawym watku na temat polskiego allaincu..
A propo samego allincu, sprawa prosta stworzyc silna grupe pod wezwaniem od sczelania a nooby od TT same przyjda :)
--- Koniec cytatu ---
Tak twoja argumentacja mnie porazila - kolejny wnoszacy duzo do dyskusji.
kerisso:
--- Cytat: "WolfSimon" ---No si? nareszcie odezwa? kurwa ojciec chrzesny polskiego sojuszu... :D
Ale dzi? jako? taki nieswój :)
--- Koniec cytatu ---
Oh, Kierownik...mnie tu Rooficzek naciska zeby pobojowisko z tego watku zrobic :D
Wez porzadeczek trzymaj Polityczny, bo jak wroce..... to sie zacznie :D
..i tak was koffam miski jedne :D
kerisso:
--- Cytat: "Kamoris" ---Wez mroz wykasuj tego posta bo bredzisz :wink:
Hehe gratzy Kerri az sie dziwilem ze sie nie ujawniasz w tym arcyciekawym watku na temat polskiego allaincu..
A propo samego allincu, sprawa prosta stworzyc silna grupe pod wezwaniem od sczelania a nooby od TT same przyjda :)
--- Koniec cytatu ---
KAAAAAAMOOOOO !!!!!
Misiaku jeden :D
Ale mi sie mordka cieszy ze Cie widze. Kopa lat.
Polatamy razem ?
Ja zapraszam :D
........do BUFONKOFFFF :D
KERI
roofi:
--- Cytat: "kerisso" ---
Oh, Kierownik...mnie tu Rooficzek naciska zeby pobojowisko z tego watku zrobic :D
--- Koniec cytatu ---
ejj no, ja to Ci? wci?gn??em bo wiedzia?em ?e temacik jakby bliski twemu matarskiemu sercu :D ale nie ?eby pobojowisko robi?
pozdrawiam tato (a mo?? te?ciu brzmia?oby lepiej :lol: )
roofi
kerisso:
--- Cytat: "roofi" ---
--- Cytat: "kerisso" ---
--- Koniec cytatu ---
ejj no, ja to Ci? wci?gn??em bo wiedzia?em ?e temacik jakby bliski twemu matarskiemu sercu :D ale nie ?eby pobojowisko robi?
pozdrawiam tato (a mo?? te?ciu brzmia?oby lepiej :lol: )
roofi
--- Koniec cytatu ---
WRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....
Ja ci dam :D
...chociaz z drugiej strony, Rooficzku, twoja matarska geba bliska mojemu serduchu....pozyjemy zobaczymy :twisted:
N0 dobra, ale przeczytalem do 4 strony Roofi i sie nogi pode mna ugiely :D
....no comments....
:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej