Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
LosBekoczoS:
--- Cytuj ---Wiec, od razu z grubej rury: elaboraty tworza ci, ktorzy maja tak naprawde najmniej do powiedzenia. I nie chodzi mi tutaj o ilosc SP na liczniku...tylko nie obrazcie sie...gowno wiecie, a pyszczycie jak banda starych dziwek przed pierwsza majowka. hehehhe
--- Koniec cytatu ---
No normalnie Keri znajde ciebie w tym kosmosie i nikt nie uslyszy jak tasma oblepie twojego poda a potem zrobie to co zoofile robia swinkom morskim oblepionym tasma.. oficjalnie strzelam FOCHA za wyzej z "quotowany" text ja tez napisalem tu jeden elaborat :P
Kurcze a wracajac do tematu powtorze to jeszcze raz i jeszcze raz i potem znowu :
KAZDY CORP W ALIANSIE MUSI BYC SAMO WYSTARCZALNY, ZADNYCH ODGORNYCH PODZIA?OW ZE KTOS TO PvP A KTOS INNY TO TT. UCZMY SIE NA B?EDACH NASZYCH WLASNYCH. PTF SIE ROZDZIELI? NIE BEZ POWODU.....
Jak bedzie czas strzelania to bedzie czas strzelania kazdy ruszy dupe i pomoze strzelac jak czas rycia wozenia itp to kazdy pomoze,,,, niewieze ze ludzie co ostro strzelac lubia nie maja skili chodzby na Haula.. ( Pticu wiem ze masz skile na duza barke :P )
Tynstar:
--- Cytuj ---
Tak twoja argumentacja mnie porazila - kolejny wnoszacy duzo do dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
zamknij sie :D :D :D :D :D
MMoroz:
--- Cytat: "kerisso" ---
Zacytuje Cie w calosci lamo jedna, zebys nie mowil ze tata Keri taki zly...
No i wlasnie, kurwa.....ops...nie mialo byc wiecej kurwa, kurwa...
Ty grasz dla FUNU....a ja gram dla LUDZI z ktorymi ten FUN mam, rozumiesz teraz ?
Inaczej olalbym juz EvE jakies 3 lata temu....jak to zroumiesz moze bedziesz kopal dla mnie velda. Teraz odpadles w przedbiegach.
Cel? Dla ciebie cel to wizja? To powodzenia stary...celuj dobrze, a moze gdzies tam w oddali zaboczysz wizje...
Ja pisalem o demokracji jakbys nie czytal - odsylam Cie do starych watkow o PA. Poczytaj jak tam szalalem....ekhm...kiedys..dawno temu :D
MOdErAtOr Xart, wybacz.....ale bedzie jeszcze jedna KURWA....kto to jest ten koles ???
Jakie zaplecze TT ??? A na co Ty zrobisz z tym zapleczem??? Bedziesz je sobie wozil w barce czy jak to tam sie zowie to cos co kopie velda, he ???
Alliance MUSI/MUSZA zalozyc ludzie z PvP - czytaj: ci co lubia kopac...tylki. Strzelac, mordowac, palic i gwalcic....SPOOOCZNIJ....
Inaczej mozesz sobie to TT.....wsadzic....w 1.0 i tam sie bawic.
....ech.....
O reszcie rzeczy nie bede pisal....bo juz mnie nosi :D
TATA KERI
--- Koniec cytatu ---
Nie bede cie cytowal w calosci lamo bo to by juz sporo zajelo mam nadzieje ze w swojej ulomnosci umiesz wrocic na poprzednie strony watku( ale jakby byly jakies problemy to daj znac moze pomoge ).
Po kolei:
a) czy powiedzialem z czego ten fun mam - tak w wiekszosci wynika z latania z fajnymi ludzmi
b)demokracja /dyktatura - pisales o tym ze potrzebna jest dyktatura( wiem pamiec szwankuje ale zeby az tak bardzo - to bylo dwa posty wczesniej ), na co zwrocilem ci uwage ze specjalnie nikt z tym nie polemizuje
c)kolejny twoj kawalek wizja/cel - a wal sie zlamasie kolejny ktory bedzie rzucal kawalki "MAM WIZJE WIELKIEGO ALLIANCU" a jakies konkrety??? bo tego bardziej oczekuja ludzie
d)co do tego czy musza to nie wiem, ty raczej tez nie - a moze pokazesz mi ten stworzony przez ciebie super alliance. Ale ja nawet nie o tym mowilem - zwracam uwage ze jak nie bedzie zaplecza industrialnego albo jakiegos innego zrodla dochodu to po pewnym czasie 50% korpa napiernicza po pasach npc-e( ale to chyba ty powinines wiedziec lepiej bo ja w industrialu mam 500sp)
Tak jak juz wspominalem wchodza stare pryki czesc z nich przez dlugi czas nie grala. Specjalnych osiagniec nie maja - no poza wielgachnymi flame-ami w polskim community - ale uwazaja sie za super masta. No to ja wam mowie "Pierdole was w kakaowe oko" - a takim podejsciem innych tez raczej nie przekonacie
pc5:
--- Cytat: "MMoroz" ---
--- Cytat: "kerisso" ---
Zacytuje Cie w calosci lamo jedna, zebys nie mowil ze tata Keri taki zly...
No i wlasnie, kurwa.....ops...nie mialo byc wiecej kurwa, kurwa...
Ty grasz dla FUNU....a ja gram dla LUDZI z ktorymi ten FUN mam, rozumiesz teraz ?
Inaczej olalbym juz EvE jakies 3 lata temu....jak to zroumiesz moze bedziesz kopal dla mnie velda. Teraz odpadles w przedbiegach.
Cel? Dla ciebie cel to wizja? To powodzenia stary...celuj dobrze, a moze gdzies tam w oddali zaboczysz wizje...
Ja pisalem o demokracji jakbys nie czytal - odsylam Cie do starych watkow o PA. Poczytaj jak tam szalalem....ekhm...kiedys..dawno temu :D
MOdErAtOr Xart, wybacz.....ale bedzie jeszcze jedna KURWA....kto to jest ten koles ???
Jakie zaplecze TT ??? A na co Ty zrobisz z tym zapleczem??? Bedziesz je sobie wozil w barce czy jak to tam sie zowie to cos co kopie velda, he ???
Alliance MUSI/MUSZA zalozyc ludzie z PvP - czytaj: ci co lubia kopac...tylki. Strzelac, mordowac, palic i gwalcic....SPOOOCZNIJ....
Inaczej mozesz sobie to TT.....wsadzic....w 1.0 i tam sie bawic.
....ech.....
O reszcie rzeczy nie bede pisal....bo juz mnie nosi :D
TATA KERI
--- Koniec cytatu ---
Nie bede cie cytowal w calosci lamo bo to by juz sporo zajelo mam nadzieje ze w swojej ulomnosci umiesz wrocic na poprzednie strony watku( ale jakby byly jakies problemy to daj znac moze pomoge ).
Po kolei:
a) czy powiedzialem z czego ten fun mam - tak w wiekszosci wynika z latania z fajnymi ludzmi
b)demokracja /dyktatura - pisales o tym ze potrzebna jest dyktatura( wiem pamiec szwankuje ale zeby az tak bardzo - to bylo dwa posty wczesniej ), na co zwrocilem ci uwage ze specjalnie nikt z tym nie polemizuje
c)kolejny twoj kawalek wizja/cel - a wal sie zlamasie kolejny ktory bedzie rzucal kawalki "MAM WIZJE WIELKIEGO ALLIANCU" a jakies konkrety??? bo tego bardziej oczekuja ludzie
d)co do tego czy musza to nie wiem, ty raczej tez nie - a moze pokazesz mi ten stworzony przez ciebie super alliance. Ale ja nawet nie o tym mowilem - zwracam uwage ze jak nie bedzie zaplecza industrialnego albo jakiegos innego zrodla dochodu to po pewnym czasie 50% korpa napiernicza po pasach npc-e( ale to chyba ty powinines wiedziec lepiej bo ja w industrialu mam 500sp)
Tak jak juz wspominalem wchodza stare pryki czesc z nich przez dlugi czas nie grala. Specjalnych osiagniec nie maja - no poza wielgachnymi flame-ami w polskim community - ale uwazaja sie za super masta. No to ja wam mowie "Pierdole was w kakaowe oko" - a takim podejsciem innych tez raczej nie przekonacie
--- Koniec cytatu ---
?e tak skromnie spytam, a kto Ty jeste? i sk?d si? wzio?e??
MMoroz:
--- Cytat: "pc5" ---
?e tak skromnie spytam, a kto Ty jeste? i sk?d si? wzio?e??
--- Koniec cytatu ---
A jakie to ma znaczenie?? Czy wszedlem tu i obrazilem wszystkich od debili i lam? No chyba ze ten alliance jest tworzony dla jakiejs wybranej grupki - wtedy przepraszam i juz zabieram grabki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej