Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
Kamoris:
Wez mroz wykasuj tego posta bo bredzisz :wink:
Hehe gratzy Kerri az sie dziwilem ze sie nie ujawniasz w tym arcyciekawym watku na temat polskiego allaincu..
A propo samego allincu, sprawa prosta stworzyc silna grupe pod wezwaniem od sczelania a nooby od TT same przyjda :)
pticu:
do zalozenia aliancu potzreba jest miec duzo BPO na shipy t2, sprzedawane aliancowi po kosztach produkcji (zw3orcic uwage ze bedac w aliancie ma sie dostep do kopania w 0.0 praktycznie bezstresowy) pvp niestety to kosztuje duzo shipow i modulow. Wiec jesli znajdziie sie kilka korpow z zasobami BPO BPC na t2 sprzety mozna alians robic, bufu siedzi w aridii (choc teraz czesciej w delve) kto by chcial to se przyleci, nawet calym corpem, i jak zadeklaruje pomoc w utrzymaniu arsenalu bedzie chroniony.
reasumujac allianc OK ale tylko z dobrym supportem, nadwyzka produkcji na market (cokolwiek, mozna sobie chodnik wykladac rechargerami :)
bufu deklaruje walke i czyszczenie przedpola i zapola, utrzymanie komplexow, pomoc w utrzymaniu posow
ktos musi zadeklarowac produkcje, reserch i inne manufaktury.
ktos musi zadeklarowac transport do empire ze stuffem na sprzedaz
itd itp
ps i nikt nie wpierdala sie do tego co i z kim strzela sie bufu, bo my strzelamy we wszystsko i wszedzie ! :)
roofi:
--- Cytat: "Kamoris" ---Wez mroz wykasuj tego posta bo bredzisz :wink:
Hehe gratzy Kerri az sie dziwilem ze sie nie ujawniasz w tym arcyciekawym watku na temat polskiego allaincu..
A propo samego allincu, sprawa prosta stworzyc silna grupe pod wezwaniem od sczelania a nooby od TT same przyjda :)
--- Koniec cytatu ---
dok?adnie tak jak pisa?em to najlepsza i jedyna droga 8)
kerisso:
--- Cytat: "kerisso" ---
No, zastanawia?em kiedy si? poka?esz :)
Ale co to ja mia?em...
A. Uprasze si? o niekurwienie tak...
I jeszcze chuj pisze si? przez "ch" :)
Xarth....[/i]
--- Koniec cytatu ---
OMFG ????
A temu spamerowi kto dal modera ????
Za spamowanie daja ? TO MI TEZ DAJCIE....i sie K_ _ _A zacznie :D
:D
kerisso:
--- Cytat: "MMoroz" ---No i standardzik wlazl jeden ze starej kliki ponawrzucal a nawet nie raczyl przeczytac.
1)Widaome i sporo osob to wspomnialo gramy dla funu
2)Widziales pytania o cel itp jest chyba kilka-kilkanascie postow
3)Czy ktos mowi o demokracji??
4)No tak olewanie czesci industrail super - ....czekajcie niech sobie przypomne czy to nie bylo jednym z powodow dla ktorych rozpadlo sie ptf czy w czym tam byliscie. Jak juz wspomnialem bez zaplecza industrialnego to daleko alliance nie zajedzie - moze to byc outsourcing, ale nie powinno sie o tym zapominac.
Na koniec to ze wam starym prykom :P nie wyszlo nie musi oznaczac ze i tym razem tak bedzie
--- Koniec cytatu ---
Zacytuje Cie w calosci lamo jedna, zebys nie mowil ze tata Keri taki zly...
No i wlasnie, kurwa.....ops...nie mialo byc wiecej kurwa, kurwa...
Ty grasz dla FUNU....a ja gram dla LUDZI z ktorymi ten FUN mam, rozumiesz teraz ?
Inaczej olalbym juz EvE jakies 3 lata temu....jak to zroumiesz moze bedziesz kopal dla mnie velda. Teraz odpadles w przedbiegach.
Cel? Dla ciebie cel to wizja? To powodzenia stary...celuj dobrze, a moze gdzies tam w oddali zaboczysz wizje...
Ja pisalem o demokracji jakbys nie czytal - odsylam Cie do starych watkow o PA. Poczytaj jak tam szalalem....ekhm...kiedys..dawno temu :D
MOdErAtOr Xart, wybacz.....ale bedzie jeszcze jedna KURWA....kto to jest ten koles ???
Jakie zaplecze TT ??? A na co Ty zrobisz z tym zapleczem??? Bedziesz je sobie wozil w barce czy jak to tam sie zowie to cos co kopie velda, he ???
Alliance MUSI/MUSZA zalozyc ludzie z PvP - czytaj: ci co lubia kopac...tylki. Strzelac, mordowac, palic i gwalcic....SPOOOCZNIJ....
Inaczej mozesz sobie to TT.....wsadzic....w 1.0 i tam sie bawic.
....ech.....
O reszcie rzeczy nie bede pisal....bo juz mnie nosi :D
TATA KERI
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej