Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (26/33) > >>

MIGHTY baz:
Rageziv - to nie jest miejsce do tego , pogadaj z ceos - bedziesz wiedzial napewno - co, kto, jak itd

tutaj tracisz czas - wiecej frustratow niz konstruktywnych wypowiedzi

Chris:

--- Cytat: "MMoroz" ---Ah wiedzialem ze sie pojawia takie ^&*&^%*&^ odpowiedzi "nie pytaj sie co narod/alliance zrobi dla ciebie ale co ty zrobisz do alliancu". &*^&*&^ dzieci propagandy obudzcie sie i przestancie powtarzac ten belkot.

--- Koniec cytatu ---

Nie zatrybiles Himkowego przekazu , bo chyba do niego sie odnosisz.
Generalnie jak ktos chce aby aby corp cos duzo oferowal (w sensie materialnym) a nic nie wymagal to niech sie przylaczy do ASCN, lub Toxinow jezeli chce duzo pvp i nie marnuje czasu na pisanie w takich bezsensownych topicach jak ten.
My budowalismy corpa od podstaw i rzeczywiscie robilismy "dla corpa", bo kufra korp to my, wiec nasz wklad przeklada sie na fun z gry.
Takie podejscie u nas dziala.
Przecie nie chodzilo Himkowi o to ze masz zasowac dla CEO aby corpwallet robil sie tlusciutki w imie dziwnych idei.

Generalnie czytam tu co 10 post wiec moge gadac bez sensu, co i tak nie zmienia (bez)sensownosci calego topica.  :wink:

ps. Tak wogole to pozdro mmoroz , long time no see.

kerisso:
OPPPSS........

No jestem. Mam mala przerwe w grze. Jak wiecie, praca....
Yoooooo ALL polish community :p

Wiec, od razu z grubej rury: elaboraty tworza ci, ktorzy maja tak naprawde najmniej do powiedzenia. I nie chodzi mi tutaj o ilosc SP na liczniku...tylko nie obrazcie sie...gowno wiecie, a pyszczycie jak banda starych dziwek przed pierwsza majowka. hehehhe

Nikt z Was loski nie widzi tego co najwazniejsze, a pola z was o tym jednak pisze. To zagadka sukcesu polskiego ally - jak ktos na to wpadnie to bedzie taki alliance.....jak nie, to i tak fajnie sie posty nabija, co nie ?

Pare podpowiedzi, miski jedne....

1. Nie gracie w EvE dla niej samej.....

2. Znajdzcie WIZJE, a nie TELE-WIZJE...

3. Lider - to ktos kto to zlapie z ryj i bedzie prawie 24h na dobe siedzial w grze i tym bajzerem rzadzil [Venzonik - masz racje. Czapki z glow, n00by]
Zadnej demokracji, kurwa. Tylko hunta wojskowa.

4.Na huj wam narazie claimowanie regionu ??? Niech sie gracze PvP o mocnych licznikach zleca na kilka weekendow w jedno miejsce i postrzelaja do czegos zeby zobaczyc co z tego wyjdzie. Ewenetualne wojny z takiej zabawy to samo miodzio, nie ?

...zreszta....i tak huj z tego bedzie....znowu zaczynam....

P.S.
Roofi, kurwa w pysia masz ze mi ten watek pokazales :D
Pticu - ty LAMO....masz PODA...juz ja wiem za co....
BJ - w czwartek bylem w Toruniu. Gdzie ty kurwa lazisz ?
Venzon - daj buzi.....
Part - ty dajesz buzi bez proszenia.....:D
i pozdrawiam reszte mojego uberasnego, korpika BUFUNIONKA :D

...tylko wroce do gry....

SOON

KERI

No, zastanawia?em kiedy si? poka?esz :)
Ale co to ja mia?em...
A. Uprasze si? o niekurwienie tak...
I jeszcze chuj pisze si? przez "ch" :)
Xarth....[/i]

WolfSimon:
No si? nareszcie odezwa? kurwa ojciec chrzesny polskiego sojuszu... :D

Ale dzi? jako? taki nieswój :)

MMoroz:
No i standardzik wlazl jeden ze starej kliki ponawrzucal a nawet nie raczyl przeczytac.

1)Widaome i sporo osob to wspomnialo gramy dla funu

2)Widziales pytania o cel itp jest chyba kilka-kilkanascie postow

3)Czy ktos mowi o demokracji??

4)No tak olewanie czesci industrail super - ....czekajcie niech sobie przypomne czy to nie bylo jednym z powodow dla ktorych rozpadlo sie ptf czy w czym tam byliscie. Jak juz wspomnialem bez zaplecza industrialnego to daleko alliance nie zajedzie - moze to byc outsourcing, ale nie powinno sie o tym zapominac.

Na koniec to ze wam starym prykom :P  nie wyszlo nie musi oznaczac ze i tym razem tak bedzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej