Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (25/33) > >>

LukasTDI:
zrobic allianca :D
podzielic na grupy:

dywizjon 303 [atak]
u zwirka i muchomorka [trade center]
?ysek z pokladu eve [kopalnie]
w drodze magazyn ka/turystyczny
itp...

a nad wszystkim czowac beda smerfy [straz aliancka]

widok polskiego allianca :D
i male miejsce w swiecie eve gdzie siedza same PL

marzyciel
?wie?ak  :twisted:

roofi:
ja od takiego alliancu oczekiwa?bym tego co daje mi BUFU ale w wi?kszej ilo?ci

czyli:

wi?cej ludków w t2 statkach + codzienna che? do strzelania si? z minimaln? ilo?ci? polityki, napów, +, z du?? ilo?ci?  " - ", bez wojen w empire przyanjemniej tych przez nas wypowiadanych

ja daje od siebie wszystkie t2 matarskie statki i ch?? do strzelania si? codziennie  8)  

chyba proste  :D

roofi

HIMK:

--- Cytat: "Assari" ---
--- Cytat: "HIMK" ---(...)Zreszta jak ktos nie kuma o co mi chodzi to juz jego problem.
Mozna mnie zlapac w EVE jak ktos chce to pogadamy. 8)
--- Koniec cytatu ---

Sorry za malutki offtopic ale tu si? w?a?nie mylisz HIMK.
Inteligencja to sposób wypowiadania mysli bez pomocy r?k. I jak powiedzia? Kochanowski "Chodzi o to by j?zyk gi?tki powiedzia? wszystko co pomy?li g?owa" Czyli to TWÓJ problem, je?li nie umiesz sformu?owa? wypowiedzi/swojej mysli/itd w taki sposób ?eby osoba do której mówisz/piszesz zrozumia?a o co ci chodzi?o  8)
--- Koniec cytatu ---

Nosz mondrala sie znalazl. Tylko takiego podziwiac  :lol: . Toc zaprosilem na wieksze debaty do EVE. A wypowiedz swoja uciolem bo mnie w domu dupe truli (oki skonczylem sie tlumaczyc). Skup sie na temacie i jak chcesz o cos zapytac to walw prost a nie wyjezdzaj tu ze swoim IQ. Jest wysokie to fajnie, lubie gadac z inteligentnymi ludzmi bo wtedy rozmowa sie klei i nie konczy na kurwach, chujach i tego podobnych. Sorka za przyklady miesne. Chyba jest tu jakis modulik co i tak cenzurke zrobi.

A wiec jak masz jakies pytanie, chcesz abym rozwinal jakas sentencje ktora z jakiegos powodu wczesniej nie rozwinolem to pytaj. Aktualnie mam kilka chatow otwartych, fora i RL. Czasami trzeba urwac swoja wypowiedz z jakiegos powodu. Prosze wie sie nie czepiaj.

A teraz ide na obiad wiec tez urywam ta wypowiedz i nie chce mi sie na szybkiego sprawdzac czego nie dopowiedzialem w poprzednim poscie do ktorego masz zazuty.

Edit:
Jezeli chodzi o to jedno zdanie:
"Mozna mnie zlapac w EVE jak ktos chce to pogadamy"
to prosze czytaj je doslownie. Nie mialem na mysli mowy za pomoca raczek/PvP. Jezyk mam gietki, tak mi sie wydaje i dosc dobrze wyrazam mysli. Nie pisze/gadam co mi slina na jezyk przyniesie.

Rageziv:
Dwa korpy jasno zadeklarowaly juz, ze tworzyc sojusze tak czy siak beda: PBN i BUFU .

Poniewaz sojusz to z technicznego punktu widzenia rowniez skile,
(ktore nie kazdy bedzie w eve robil bo sa o dupe rozbic jesli nie robi sie sojuszu, a robienie ich troche trwa), plus spolecznosc polskich
korporacji nie jest znow tak duza - to prosze moze o informacje
kto juz ma, ewentualnie ma realnie w planie robic skile potrzebe na stworzenie sojuszu.

Rozjasni nam to troche techniczna strone tego przedsiewziecia.

MMoroz:
Ah wiedzialem ze sie pojawia takie ^&*&^%*&^ odpowiedzi "nie pytaj sie co narod/alliance zrobi dla ciebie ale co ty zrobisz do alliancu". &*^&*&^ dzieci propagandy obudzcie sie i przestancie powtarzac ten belkot.

Swietne podejscie do rekrutacji - to co wasz korp moze mi zaoferowac a nic ale fajnie jest przylacz sie do nas :wink: . A pozniej sie polskie korpy dziwia jak to ich rekruci opuszczaja w chwili zagrozenia - a dlaczego ten rekrut ma byc przywiazany do korpa/alliancu??

Dalej - Vulor zadal konkretne pytania, jaki cel? Rozwalenie BOBa - ok to nie taki zly plan tylko jakies konkrety. A oburzenie i kretynskie odpowiedzi kilku osob??? Co liczycie ze wymysliliscie sobie nowa zabawke i zaraz banda murzynow bedzie dla was harowalo - to zatrudnicjie sobie chinczykow do tego( nie biora duzo ). Jak juz bylo wspominane nie ma duzego/znaczacego polskiego korpa jakichs charzymatycznych przywodcow w naszym gronie tez nie kojarze - wiec albo przekonacie nas do tego ze bedzie ciekawie w tym alliancie, ze warto poswiecic na to czas albo bedziecie kolejnym alliancem z kilkunastoma membersami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej