Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
Aeon Horax:
--- Cytat: "LukasTDI" ---
przede wszystki trzeba by bylo ustalic jakies reguly ... bo wchodzac na kanal polski w grze jak sie jest ?wiezakiem zadajac pytanie
zamiast otrzymac odpowiedz T/N albo ZROB TAK, zaczyna sie gadanie
o dupie Marysi i ze Ala ma Kota a Sierotka ma AIDS....
--- Koniec cytatu ---
lol
ooo, to dok?adnie jak na forum :P
Ellaine:
--- Cytat: "HIMK" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---Polski sojusz daje floty, w ktorych FC wydaje po polsku rozkazy na vencie :)
Tzn wieksze floty, niz polski korp :)
Zdazylo mi sie latac z polakami z korpa ostatnio za ISSami i jezyk polski mowiony w eve jest ciekawa odmiana :)
--- Koniec cytatu ---
Do czego pijesz. Analize poszczegolnych slow robisz. Mama nadzieje ze nie analizujesz moich wypowiedzi. Traktuj je jako przyklady, probe pokazania wlasciwego kirunku myslenia. Zreszta jak ktos nie kuma o co mi chodzi to juz jego problem.
Mozna mnie zlapac w EVE jak ktos chce to pogadamy. 8)
--- Koniec cytatu ---
Do niczego nie pije :)
Pisze o tym jakie korzysci mozna miec z sojuszu polskiego versus zostania w sojuszach miedzynarodowych. Zwykle latam w anglojezycznych gangach, ale mimo wszystko fajniej i swobodniej jest mowic w jezyku ojczystym, szczegolnie jesli jesli w ogniu bitwy trzeba szybko i bezblednie wypowiadac i rozumiec nazwy systemow i primary. W miedzynarodowej flocie, U-QVWD zostanie powiedziane inaczej przez Polaka (odruchowo powie iu-kiu-fa?-wu-de), inaczej przez Greka (uu-dasz-ku) inaczej przez Angola (iu-dasz-kiu-wi-dab-di) ;)
LukasTDI:
--- Cytat: "Aeon Horax" ---
zamiast otrzymac odpowiedz T/N zaczyna sie gadanie
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Koniec cytatu ---
ta .. wlasnie widze ... zamiast nawiazac kolejny OT
:lol: 8)
HIMK:
--- Cytat: "Aeon Horax" ---
zamiast otrzymac odpowiedz T/N zaczyna sie gadanie
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Koniec cytatu ---
ta .. wlasnie widze ... zamiast nawiazac kolejny OT
:lol: 8)
--- Koniec cytatu ---
Polecam RAVE, tam ci pomoga, albo kogos na convo atakuj. Na chatach gdzie jest wieksze grono i czesc jest czyms zajeta albo nie reaguje albo glupie odpowiedzi daje aby sie popisac, norma w EVE.
Oprocz RAVE jest jeszcze SHOCK i pewnie jeszcze inne corpy co pomagaja nowym graczom. Jak chcesz od samego poczatkku ostro strzelac do wszystkiego co sie rusza to nawet w corpie cczysto PvP/pirackim ci pomoga, podpowiedza, moze nawet jakas freajke czy cruza zafunduja (5m to pikus dla starego gracza, a frajda ze bedzie sie mialo nowego z ktorym bedzie mozna regularnie grac). To jak do ciebie podejda zalezy od ciebie, od twojego charakteru, sposobu wypowiadania sie.
Sorka troche offtopicowo sie zrobilo. Wracajmy do tematu.
Nareszcie nadrobilem te 2 strony postow co dzisiaj sie pojawily chociaz skutecznie mi w domu pzeszkadzali 8)
Assari:
--- Cytat: "HIMK" ---(...)Zreszta jak ktos nie kuma o co mi chodzi to juz jego problem.
Mozna mnie zlapac w EVE jak ktos chce to pogadamy. 8)
--- Koniec cytatu ---
Sorry za malutki offtopic ale tu si? w?a?nie mylisz HIMK.
Inteligencja to sposób wypowiadania mysli bez pomocy r?k. I jak powiedzia? Kochanowski "Chodzi o to by j?zyk gi?tki powiedzia? wszystko co pomy?li g?owa" Czyli to TWÓJ problem, je?li nie umiesz sformu?owa? wypowiedzi/swojej mysli/itd w taki sposób ?eby osoba do której mówisz/piszesz zrozumia?a o co ci chodzi?o 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej