Eve Online > Dyskusje ogólne
Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez
Ronin:
--- Cytuj --- Jesli uwazasz ze wolny rynek i wysokie ceny copoiektorego sprzetu na rynku deep 0.0 sa czynnikiem oslabiajacym militarnie, to rowniez mylisz sie straszliwie. PvPer ktory spedza 4.5 minuty na ratach zeby okrutnie przeplacic za komplet dzial T2 radzi sobie lepiej niz PvPer ktory spedza 2.5 godziny i umiera w czasie podrozy do empire po uczciwa cene na dzialka.
--- Koniec cytatu ---
Nic dodac nic ujac... nie wspominajac ze wiekszosc pvp corpow ma wlasne zaplecze w postaci carrierow i altow w empire i sciaga stamtad stuff. (Tak przynajmniej jest w risie...) a reszta mnie guzik obchodzi.
Gdy? cearbeary sa dla mnie tylko zrodlem iskow... w koncu z czegos zyc trzeba :twisted:
kerisso:
--- Cytat: "Ronin" ---
--- Cytuj ---
Gdy? cearbeary sa dla mnie tylko zrodlem iskow... w koncu z czegos zyc trzeba :twisted:
--- Koniec cytatu ---
RONI...no nie poznaje kolegi... :wink:
YAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR !!!!
--- Koniec cytatu ---
regis:
E... znowu troche pozno :P
A co ma bob do cen vagasa :>
Swoja droga, co to tylko BoB jest pierdyknym i bogatym alliancem w tej grze?:)
Wyciag z dzisiaj (ilosc outpostow i conq stacji):
ASCN 22
BOB 14
-LV- 13
D2 12
ISS 7
AXE 6
POS 5
ASCN zyje boda z POS w calkiem dobre zgodzie, 27 outpostow... heeem.
Zakladam ze maja calkiem spora siec posow produkcyjnych + sporo bpo t2, duzo kopczacych carebearow.
etc. etc.
Ellaine:
Tu mi chodzilo o kontrolowanie zasobow. Ktos moze blokowac dostep do vegasow, ktos inny do regionow a ktos inny do swojej zony.
Nie ma sensu sie dziwic albo wzburzac, ze ludzi swoich zasobow (vegasow, asteroidow, etc) nie rozdaja na prawo i lewo po cenach jakie ktos inny uwaza za sluszne.
Kromeq:
Co nie zmienia faktu ze z konkurencja, a tym bardziej uczciwa niea to nic wspolnego.
Maja monopol i w jego ramach jada ze wszystkimi na ostro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej