Eve Online > Dyskusje ogólne

Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez

<< < (17/29) > >>

kerisso:
Elaine, ty pietrzysz problemy a nie szukasz rozwiazania...

Nie rozumiem, co teraz ma BoB do tematu "rozmowy" ?
Ze ci sie ciezko kopie w lowsecu bo cie BoB atakuje ?

Stary przesadzasz hehehhee

Ale oki. Dobra...popisalem jak nigdy. Teraz ide pograc.
Jedno jest pewne. Trzeba poczekac do Kali i zobaczyc co wymysli CCP.
Podsumowujac:
Dalej uwazam ze to CCP powinno miec kontorole nad wszystkimi BPO w grze. Wahania cen moga powiazac z fabula gry. Niech sobie cos tam wymysla, np: "... ze nagle zabraknie BPO na Vagasa, bo wderni ammarscy piraci napadli na minmatarski konwoj wiozacy nowe technologie z najwspanialszego Imperium w grze....YAAARRR

Ellaine:
BoBa podbije a BPO nie zdobede - to jest fakt, ale to jest wina mechaniki a nie graczy ktorzy kontroluja niezdobywalny zasob.
Mechanika powinna byc taka, ze wszystko mozna wyrwac, wygryzc, zniszczyc lub przejac jesli odpowiednio mocno sie postarasz.
Bedzie tak soon (tm) :)

eee, jakie problemy? Ja nie mam problemu z vagabondem za 275, ja sie z tego ciesze, bo ciezko mi sie to zabija.

Ronin:
Do?oze swoje 3 iski.

Wed?ug mnie nie ma o co sie emocjonowac... ka?dy zarabia iski czy to rattujac czy kopiac czy handlujac czy cholera wie co robiac... nawet slynni pvperzy tez musza od czasu do czasu poswiecic troche czasu na zarabianie iskow. A czy to robia rattujac czy tez haulujac stuff i sprzedajac drozej to ich sprawa...
Co do niebotycznych cen w 0.0 to dopoki ludzie beda kupowac po tych cenach dopoki beda ludzie sprzedajacy stuff za takie ceny, przykladem moge byc ja (ostatnio zaczalem handlowac :D ) wyciagam naprawde niebotyczne sumy z mojego aliancu ale te careberaki to kupuja nie moja wina ze potrzebuje iskow na tc/statki/mody etc. Potem moze obnize ceny ale nie o tym chcialem gadac ;)
Co do cen t2 stuffu... tez ich nie lubie bo sam sie przesiadam na wszystko t2 ostatnio i tez zaczyna mnie to bolec... ale wiem ze jeszcze podskocza nie bede zdziwiony jesli taki cerb z 270-280 nie podskoczy do 320+ do kali ale potem spadnie na leb na szyje w koncu mnostwo ludzi robi alty/mainy pod ten invention  jak tylko wejdzie na rynku t2 zacznie sie krach niezdziwie sie jak ceny spadna do produkcja + 30% gora? Tak wiec wszystko przed nami :D .

P.S. Rynek R i s e zostal zdominowany przezemnie   :twisted:  wiec wara mi od tego aliancu :P
P.S.2 Na testowym w ciagu kolejnego tygodnia bedzie juz kali :!:

Tigivo Eckhart:
zycze powodzenia jak stracicie terytorium bo nikt nie kupi statkow do obrony :). Sory ellaine ale twoje placze o ceny w 0.0 sa smieszne. jak ci przeszkadza to ide do ISS i probuj dowozic sprzet z empire liczac ze nikt ci dupy nie odstrzeli na trasie... i wogule wszystkim ktorzy licza na zysk na latwy zysk na czlonkach sojuszu zycze by skonczyli w ISS tam jest wasze miejsce.

Ellaine:
Zastanawiam sie prawde mowiac nad MWA. MWA ma luzno, milo, przyjemnie i beztrosko, zyja w blogiej symbiozie z LV i obie strony sa szczesliwe - LV nie musi sie martwic infrastruktura, MWA nie musi sie martwic pvpowaniem w obronie. A w przeciwienstwie do ISS nie maja ograniczen

A z ISS jesli chodzi o bezpieczenstwo konwojow transportowych i o to ile udaje mim sie wwiezc i wywiezc z i do 0.0 daleko wyprzedzaja wiekszosc normalnych sojuszy. MWA zreszta rowniez.

Jesli uwazasz, ze w sojuszach normalnych dziesiatki pvperow rwa sie z piskiem entuzjazmu do eskorty transportow, to masz poprostu szczescie do swojego sojuszu albo wyobrazenia wyssane z palca. Nieliczne sojusze maja zorganizowana porzadna eskorte zaopatrzenia.

Jesli uwazasz ze w sojuszach zorientowanych na przemysl i kase maja setki transportow z utesknieniem oczekujace na pomoc jednego cienkiego pvpera i w koncu leca i gina, to rowniez nie jest prawda. I ISS i MWA i Daikoku maja regularne, porzadne konwoje.

Jesli uwazasz ze wolny rynek i wysokie ceny copoiektorego sprzetu na rynku deep 0.0 sa czynnikiem oslabiajacym militarnie, to rowniez mylisz sie straszliwie. PvPer ktory spedza 4.5 minuty na ratach zeby okrutnie przeplacic za komplet dzial T2 radzi sobie lepiej niz PvPer ktory spedza 2.5 godziny i umiera w czasie podrozy do empire po uczciwa cene na dzialka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej