Eve Online > Dyskusje ogólne
Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez
redbart:
Wiece, cos mi sie wydaje ze strasznie agresywnie sie wypowiadacie :)
a GPW to wystrzeliles xarthias tak ze normalnie nie spadlem ze stolu :)
Ellaine:
Dobra, to wracamy do statystyki :)
NAzwa sojuszu - jak tam jest :)
LosBekoczoS:
AXE jak jest - JEST dobrze :P ludzie sa normalni i bez zadnych nakazow sprzedaja rzeczy o 10-20% drozej niz w empire ( tylko niektore. Duzo rzeczy jest taniej niz w empire ( statki amunicja itp niezawsze ale czesto ) Jakos sie producenci tu nie denerwoja i wiedza ze pomimo ze jest tylko 1 raven w odleglosci 3J to nie wstawiaja go za 150mln a normalnie za 102 i wszyscy sie ciesza.
Ellaine:
Dopisane :)
Xarthias:
A, by?a tu spora wypowied?, ale mnie roz??czy?o i si? skasowa?o. Nie chce mi si? od nowa pisa?. W skrócie wi?c.
Przez takich ludzi ja wy w?a?nie ta gra ma tyle wad ile ma. Bo CCP s?ucha j?cz?cych carebearów i w?azi im w dupe bez myd?a. Argumenty?
Wystarczy jeden. Bzdur? kompletn? dla mnie jest, ?e w imperium mo?na zarobi? tyle samo lub nawet wi?cej ni? w deep 0.0. Wi?cej? Zapraszam do w?tku w off-topic Wow a sprawa Eve (czy jako? tak).
PvP si? nie podoba? To zmie?cie gre. Won. Nie potrzeba takich j?czydusz. Eve jest gr? stworzon? dla PvP, a przez misiowatych to Pvp ogranicza si? na ka?dym mo?liwym froncie.
I nie, nie uwa?am za PvP wiszenie 200km od bramy w low sec i strzelanie do noobków. To te? careberyzm dla jasno?ci.
A dla nierozumiej?cych mojego punktu widzenia. Mam nadziej?, ?e jak troch? pogracie to zrozumiecie o co mi chodzi. Mam nadziej?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej