Eve Online > Dyskusje ogólne
Carriers
Rhovana:
--- Cytat: Sotharr w Maj 17, 2007, 15:49:08 ---Wiadomo, że ciekły ozon ma kolor ciemnoniebieski, wiec jak sądze udało się go uzyskać.
--- Koniec cytatu ---
nieprawda bo jest różowy ;D a tak poza tym to da sie określać tego typu parametry pośrednio bez potrzeby tworzenia bądz bezpośredniej analizy.
Dormio:
Wstanie ciekłym jest prawie nieprzezroczysty o zabarwieniu intensywnie ciemnoniebieskim. W stanie stałym jest prawie czarny. Temperatura topnienia wynosi 80,5 K, temperatura krzepnięcia 22 K, a temperatura wrzenia 161,66 K.
A zatem się myliłem w kwestii dostępności ciekłego ozonu...
Tratoc:
--- Cytat: Drakemore w Maj 17, 2007, 14:34:58 ---witam
czy ktoś moze opowiedzieć cos na temat poruszania sie carrierami, jak się tym skacze ? tylko blagam bez slangu evkowego bo jeszce nie kumam wszystkich zwrotów?
pzdr
--- Koniec cytatu ---
Poruszanie w carrierem jest proste jak drut. Po pierwsze musisz miec kumpla/kumpli w gangu bys mogl skoczyc na postawione Cynosural Field Generator(takie cos za 3mln) + paliwko do odpalenia, co trwa chwilke i postoi 10minut. Na wrogim terenie jest niemile widziane i widoczne w systemie dla kazdego, wiec lepiej nie robic za dlugich postojow przed kolejnym skokiem. Swoja droga musza byc w zasiegu twojego jump drive)dobrye posdkilowac na 3-4lvl przed powaznymi lotami), musi to tez byc low sec i musisz miec tez wystarczajac ilosc ilosc paliwa. Prosciej juz sie chyba tego nie wyjasni. Z tego co widze nie jestes w corpie, najprosciej byloby sie zrekrutowac do jakiego polskiego i napewno znajdziesz tam pomoc i wsparcie, szczegolnie jak cie stac na dwa carriery :)
Drakemore:
No i dzieki ! wlasnie o takie wyjasnienia mi chodzilo, dzieki za wyrozumialosc wszystkim cierpliwym, szczesliwym posiadaczom evkowej wiekszej wiedzy ode mnie
pzd
Hastrabull:
no wiec minal ponad rok i w koncu udalo mi sie kupic thanatosa :)
brakuje mi jeszcze kase na skille (moze ktos bedzie taki dobry i wspomoze biednego hastrabullka jakimis ISKami? :))
no ale teraz pozostaje pytanie. co wlozyc w niego?
na poczatek bedzie to statek do przenoszenia towarow pomiedzy domem a empire. potem dopiero pomysle o pvp. pls help :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej