Eve Online > Dyskusje ogólne
Carriers
Dormio:
--- Cytat: Drakemore w Maj 17, 2007, 14:34:58 ---witam
czy ktoś moze opowiedzieć cos na temat poruszania sie carrierami, jak się tym skacze ? tylko blagam bez slangu evkowego bo jeszce nie kumam wszystkich zwrotów?
pzdr
--- Koniec cytatu ---
Bez slangu się nie da bo w "normalnym" języku nie masz odpowiedników skoków, cynogeneratorów, itp.
O płynnym ozonie pewnie jakiś fizyk mógł zamarzyć, o izotopach to sporo osób na pewno słyszało.
A co do samego poruszania ? Ot nudne... dwóch w gangu - jeden stawia to "coś", a drugi wykonuje skok. Cała tajemnica.
Sotharr:
--- Cytat: Dormio w Maj 17, 2007, 15:15:48 ---O płynnym ozonie pewnie jakiś fizyk mógł zamarzyć, o izotopach to sporo osób na pewno słyszało.
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo, że ciekły ozon ma kolor ciemnoniebieski, wiec jak sądze udało się go uzyskać.
Drakemore:
ok
duzo formy malo treści, dzieki niektorym za pomoc, ale moja niewiedza wynika z tego, że siedze w imperium od 1,5 roku i npc;uje tylko (co jak widać jest dośc opłacalne skoro mnie stac na skile i dwa carriery), A lotniskiem chciałbym sobie polatać, bo juz nudno sie robi latając indykiem w tą i na zad.
pozdro
Ellaine:
npcujesz indykiem? :]
Dormio:
--- Cytat: Drakemore w Maj 17, 2007, 16:10:17 ---ok
duzo formy malo treści, dzieki niektorym za pomoc, ale moja niewiedza wynika z tego, że siedze w imperium od 1,5 roku i npc;uje tylko (co jak widać jest dośc opłacalne skoro mnie stac na skile i dwa carriery), A lotniskiem chciałbym sobie polatać, bo juz nudno sie robi latając indykiem w tą i na zad.
pozdro
--- Koniec cytatu ---
No ale ileż może być treści w wykonaniu 3 czynności ? Chcesz to mieć rozpisane w krokach ? Tu naprawdę nie ma się nad czym rozwodzić. No chyba, że chcesz poznać całą stojącą za tym mechanikę (zasięg, zużycie paliwa, wymagane skille, itd.).
Poza tym... nudne się robi po jakimś czasie tak samo jak latanie indykiem w tą i nazad ;)
--- Cytat: Sotharr w Maj 17, 2007, 15:49:08 ---Wiadomo, że ciekły ozon ma kolor ciemnoniebieski, wiec jak sądze udało się go uzyskać.
--- Koniec cytatu ---
A możliwe, nie wiem... nie śledzę tego tematu zbyt intensywnie, ale może być tak samo jak z metalicznym wodorem - wiadomo jakie "są" jego właściwości, ale o ile wiem to nie udało się go jeszcze uzyskać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej