Eve Online > Dyskusje ogólne
Carriers
Hastrabull:
Dobra,
Czy ktos juz tym lata badz latal? Ja sie powoli przymierzam, ale jeszcze okolo 170dni mi brakuje zeby miec pelne skille. Ktos juz ma jakies doswiadczenia?
Zrobmy tu moze male kompendium wiedzy na temat tych wspanialych statkow.
Ellaine:
Ja, za jakis rok planuje latac Tanathosem, jako ultymatywnym statkiem handlowym i okretem do afk pvp ;)
Cala moja wiedza pochodzi z FAQ:
http://www.hygelac.org/eve/guides/carriersfaq.pdf
hallor:
Hasta dobry termin zakonczenia masz
Ja mam jakies 300 dni do titana - juz ktos tym latal? ;);)
A na powaznie, przez te 170dni pewno zdaza je zepsuc/naprawic/etc, wiec sie nie zdziw jak po tych 170 dniach okaza sie czyms zupelnie innym niz chciales zeby byly.
H.
pc5:
--- Cytat: "Ellaine" ---Ja, za jakis rok planuje latac Tanathosem, jako ultymatywnym statkiem handlowym i okretem do afk pvp ;)
Cala moja wiedza pochodzi z FAQ:
http://www.hygelac.org/eve/guides/carriersfaq.pdf
--- Koniec cytatu ---
Thanatos jako statek handlowy? Hmmm... A kolega wie, ?e carriery lataj? tylko poni?ej 0.5?? A pozatym carriery to statki bojowe. Szkoda carriera IMO.
Ellaine:
Od 0.5 w gore ultymatywny statek handlowy to freighter i tego juz mam.
Carrier potrafi:
-zmiescic 1 transport shipa i 1 blockade runnera, i pa jeszcze wlasna ladownie na pare k, czyli lacznie mozna tu dopchnac na okolo jakies 30-50k ladunku.
-latac na cyno czyli nie pojawiac sie w gaet campach
-ma najwiekszy zasieg tych skokow na cyno, dzieki czemu niektore trasy jest w stanie obsluzyc 1 skokiem.
-obronic sie za pomoca 10 do 15 mysliwcow.
-siedzac w safe spocie albo na POSie wydelegowac mysliwce do ochrony np freightera albo operacji gorniczej.
Carrier aktualnie nie potrafi:
-nie zawieszac klienta kiedy wydokowuje ze statkami pelnymi cargo.
...
Ale mam nadzieje ze zanim go wyskilluje, to to poprawia, obiecali teraz zaraz ;)
...
A na misje bojowe to nie szkoda? Zginac moglby jeszcze w takiej sytuacji. I po co mi to?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej