Eve Online > Przedpokój
Martinezo
Dormio:
--- Cytat: "pc5" ---Chodzi w?a?nie o specjalizacje. Wielu ludzi inwestuje w wiele skili na raz, przez co ma si? wszystko i nic zarazem. Oczywi?cie fajnie jest mie? du?o skili i móc robi? wiele rzeczy, czemu nie? Sprawdza si? tutaj powiedzenie, ?e nie chodzi o ilo?? ale jako??.
--- Koniec cytatu ---
No chyba, ?e si? jest w trakcie trenowania profesji Skill Collector :twisted:
PS
Mam 180 na 324 wyszczególniane przez ECM...
surt:
a ja powiem tak ;) oplaca sie w lerningi na poczatku zaatakowac.
pamietam chyba ktos tam po 3 miesiacach gry mojej zapytal mnie sie ile mam sp i okazalo sie ze przegonilem juz go a zaczol ponad jeden miesiac wczesniej grac odemnie. dfakt ze w sp na matematyce a nie w skilach uzytkowych liczby byly ale ogolnie bardzo sie oplaca.
oczywiscie cziezko jest na poczatku malo robic nie miec czym latac i robic lerningi zarabiajac na knigi na misjach lev 2 ;) (tak ja robilem we fregacie).
ale pozniej wszystko naprawde duzo szybciej idzie i jak ktos chce pograc ponad rok czasu w gre to oplaca sie robic lerningi na poczatku ;)
Ellaine:
Specjalista czy nie, zasadniczo musi miec podstawowy zestaw skilli poprawiajacych ogolnie latanie z gunnery, engineering, navigation, mechanic, electronics. Jest to dosc duzy zestaw skilli, ktore przydaja sie praktycznie kazdemu. Rozwiniecie ich (lacznie to kilkadziesiat skilli) na poczatku daje dobre warunki do latania jako noob BCem albo BSem :)
klosiuu:
--- Cytat: "Ellaine" ---na poczatku daje dobre warunki do latania jako noob BCem albo BSem :)
--- Koniec cytatu ---
nOOb i BS to sa pojecia sprzeczne
jaki jest sens we wsiadaniu przez nOOb w statkek, którego nie bedzie mogl pozadnie sfitowac i efektywnie wykozystac, efekty pozniej sa takie, ze sie takiego zawodnika w BS'ie ceptorem zjada
Ellaine:
Nie ma takich efektow, bo taki zawodnik robi sobie misje lvl 3 a nie bawi sie w pvp. Bedac noobem w pvp to raczej warto latac czyms jak najtanszym :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej