Eve Online > Przedpokój
Martinezo
Dormio:
--- Cytat: "mark24" ---
--- Cytuj ---Zrobienie lvl4 w wi?kszo?ci wypadków to raptem 2-3 dni (licz?c od 0)...
--- Koniec cytatu ---
a zrobienie lvl3 to raptem 1 dzie?, lvl4 minus lvl3 to najcz??ciej 5% ró?nicy. Matematycznie rzecz bior?c nie op?aca mi si? po?wi?ca? kolejnych ~2dni by mie? 5% powera wi?cej. W przysz?o?ci owszem nie omieszkam si? za to wzi??.
Zreszt? ka?dy ma swój sposób na dobr? zabaw? :)
--- Koniec cytatu ---
Racja...
Wiesz... dla tych dodatkowych 2-3-5% to sporo ludzi robi lvl5 trwaj?cy nawet i ponad miesi?c (no w?a?nie... wczoraj mi si? sko?czy? BS lvl5) :twisted:
Racja... nie b?d? Ci mówi? jak masz prowadzi? swoj? zabaw? :D
Ellaine:
--- Cytat: "Dormio" ---
--- Cytat: "mark24" ---nikt nie siedzia? na stacji, aktualnie trzaskam misje lvl3, i jestem w po?owie drogi do w?asnego battleshipa (chodzi o cash).
Wyskillowanie do BC to raptem 200k SP. Wyskillowanie do BS-a to jakie? 300 - 350k SP.
--- Koniec cytatu ---
Pytanie tylko po co lata? statkiem którego nie mo?na:
a. odpowiednio wyposa?y?
b. odpowiednio wykorzysta?
:?:
--- Koniec cytatu ---
Etam.
To jest gunnery 5 (chyba jedyny skill na 5, no moze jeszcze dronki), small turrent 3 med turret 3, large turret 3, ze 100k w dodatkowych gunnery, tak ze 100k w engineering, ze 100k w electronics, frig 4, cruz 4, command 4, bs 3, ze 100k w social, ze 100k w navigation etc. Dociaganie duzej ilosci skilli na 3 i tego co potrzebne na 4 jest szybkie i daje tak jakos polowe mocy, jaka uzyskalibysmy inwestujac tu dzikie miliony SP. A ta polowa mocy w BSie daje mozliwosc spokojnego robienia misji lvl 3 po dwoch miesiacach gry zamiast osmiu. Trzeba tylko uwazac na pvp, bo na tym poziomie stracic BSa to szkoda.
Oczywiscie, latwo powiedziec ze lepiej jest miec super wyskillowane wszystko, i po co wogole BSy jak mozna wszystko fajnie robic w HACu i ze bez 10m w gunnery to nie ma co sie bawic, ale jest sporo ludzi, ktorzy by chcieli cos robic przez te miesiace zanim skille dojda na ten poziom :)
Dormio:
Nie wiem... mo?e masz racj?, a ja si? nie znam... :twisted:
W ka?dym razie jak zaczyna?em zabaw? z misjami lvl4, to mia?em problem robi? Brutixem nawet misje lvl3. Dominix sobie radzi?, ale i tak straci?em na misjach (lvl4) 3szt.
Obecnie zrobi?em ju? ponad 10 misji lvl4 w?a?nie w Brutixie i robi mi si? je co najmniej przyjemnie. A w miedzyczasie w?a?ciwie nie dodawa?em nowych skilli tylko podnios?em 2 lub 3 w?a?nie na lvl5 (np. cruiser) i mo?e z 3-5 na lvl4 (w gunnery). Ba, ?eby by?o ciekawiej, to obecnie BC mam na lvl3...
Ellaine:
Ja nie przecze, ze przyjemnie miec miliony skilli i wymiatac w malym statku albo srednim. Chodzi mi jeno o to, ze przyjemnie jest rowniez moc cos zrobic wczesniej i latanie fregata przez pol roku jest pozbawione uroku.
pc5:
--- Cytat: "Ellaine" ---Ja nie przecze, ze przyjemnie miec miliony skilli i wymiatac w malym statku albo srednim. Chodzi mi jeno o to, ze przyjemnie jest rowniez moc cos zrobic wczesniej i latanie fregata przez pol roku jest pozbawione uroku.
--- Koniec cytatu ---
No przepraszam, ja latam fregat? i to Assault :P I nie zamierzam przesiada? si? na co? wi?cej ni? cruza w walce, bo wol? si? WYSPECIALIZOWA? w jakich? dziedzinach. Np ogólnie Gallente + drony + Raile/Blaster na max. No i co wtedy? Ishkur ?wietnie nadaje si? na PvP, Thorax podobnie, Dominix nie wspomn?. I nie tylko do PvP. Ech du?o by tu gada?. Kiedy? narzeka?em, ?e nie podoba mi si? Gallente rasa i ich styl gry, a teraz... zwrot o 180 stopni :)
Chodzi w?a?nie o specjalizacje. Wielu ludzi inwestuje w wiele skili na raz, przez co ma si? wszystko i nic zarazem. Oczywi?cie fajnie jest mie? du?o skili i móc robi? wiele rzeczy, czemu nie? Sprawdza si? tutaj powiedzenie, ?e nie chodzi o ilo?? ale jako??.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej