Eve Online > Przedpokój
Martinezo
pc5:
--- Cytat: "klosiuu" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---na poczatku daje dobre warunki do latania jako noob BCem albo BSem :)
--- Koniec cytatu ---
nOOb i BS to sa pojecia sprzeczne
jaki jest sens we wsiadaniu przez nOOb w statkek, którego nie bedzie mogl pozadnie sfitowac i efektywnie wykozystac, efekty pozniej sa takie, ze sie takiego zawodnika w BS'ie ceptorem zjada
--- Koniec cytatu ---
Pan Goonsow nie widzial, Pan zobaczy...
mark24:
--- Cytat: "Ellaine" ---Nie ma takich efektow, bo taki zawodnik robi sobie misje lvl 3 a nie bawi sie w pvp. Bedac noobem w pvp to raczej warto latac czyms jak najtanszym :)
--- Koniec cytatu ---
dok?adnie przecie? ja nie b?d? lata? po systemach 0.4 i ni?ej, nie udaj? si? tym BS do 0.0, tylko b?d? ten stateczek traktowa? jako ?atwy sposób do zarobienia wi?kszej kasy na coraz dro?sze skille. A wi?ksza kasa to misje lvl3 i lvl4.
pc5:
--- Cytat: "mark24" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---Nie ma takich efektow, bo taki zawodnik robi sobie misje lvl 3 a nie bawi sie w pvp. Bedac noobem w pvp to raczej warto latac czyms jak najtanszym :)
--- Koniec cytatu ---
dok?adnie przecie? ja nie b?d? lata? po systemach 0.4 i ni?ej, nie udaj? si? tym BS do 0.0, tylko b?d? ten stateczek traktowa? jako ?atwy sposób do zarobienia wi?kszej kasy na coraz dro?sze skille. A wi?ksza kasa to misje lvl3 i lvl4.
--- Koniec cytatu ---
Pan straci BSa na tych misjach, Pan zobaczy... :]
mark24:
nie s?dz? - od ~20 misji lvl3 nie straci?em niedoskillowanego cyclone'a, w tym 2x extravaganza, 2x massive attack, wi?c BS-a tym bardziej nie strac?. A lvl4 - zobaczymy :P Pewnie kilka pójdzie do piachu, ale od tego jest ubezpieczenie. No i nie mam jeszcze dobrego agenta lvl4.
Locutus:
Witaj w?ród evowiczów
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej