Eve Online > Przedpokój

Virtual Democracy

<< < (9/13) > >>

Rhovana:

--- Cytat: "Dormio" ---
Poza tym daj si? ludziom wypowiedzie?... w ko?cu demokracja jako podstaw? przyjmuje wolno?? wypowiedzi i wyra?ania opinii...

--- Koniec cytatu ---

Wiem wiem :D  :D  ale kto powiedzia? ?e jestem za demokracj? :wink:  :lol:

Ellaine:
Polityka, podobnie jak ekonomia i militaria, jest dla mnie zabawna czescia gry. Ukladanie dobrego systemu politycznego jest nawet zabawniejsze niz ukladanie dobergo fita w statku. W przeciwienstwie do swiata rzeczywistego, tutaj ja, i mam nadzieje - wiekszosc innych graczy, ma pewien dystans do swiata przedstawionego, co pozwala na rozne eksperymenty i kombinacje bez realnych szkod czynionych ludziom.

Dla mnie "jest poprostu grupa aktywnych ludzi ktorzy sobie razem lataja" jest rownie pociagajace jak dla Ciebie zapewne "zaladuj sobie jakiestam lasery na jakis statek i lec cos zabic" plus "oh, nie zajmujcie sie fitami, dzialo to dzialo, predzej czy pozniej costam zestrzelisz, med i lowsloty sa natomiast zupelnie niepotrzebne i nie ma co siedziec i medytowac co tam zamontowac, kiedy mozna w tym czasie poleciec i kogos walnac".

Coprawda jestem o niebo za mala rybka, zeby miec jakiekolwiek znaczenie polityczne, o tyle juz duzo radosci sprawiaja mi zaleznosci ekonomiczne - akcje, projekty inwestycyjne, spolki, ubezpieczenia etc :)

Z polityka mam tymczasem kontakt w postaci kronik filmowych (jak to kiedys ktostam niszczyc PA) ktore mi sie w sumie duzo bardziej podobaja niz filmiki CoC o tym jak zestrzelic battleshipa za pomoca mydelniczki i dwoch pinezek.
Nie chodzi o to, ze jakos szczegolnie pociaga mnie wladza (raczej jestem troche niesmiala na wladanie) ale o to, ze lubie sobie patrzec i grzebac w powstajacych i ewoluujacych relacjach miedzyludzkich :).

Ellaine:

--- Cytat: "Rhovana" ---Ale naprawde prosze Cie zanim znowy caczniesz g?osi? prawdy natemat jakiejkolwiek doktryny politycznej spróbuj opiera? si? o co? innego ni?, artyku?y z pisemek ultraprawicowych.
--- Koniec cytatu ---

W sumie to uzywam wyrywek z roznych encyklopedii online a pisemka ultraprawicowego nie mialam w reku od stuleci (jako i ultralewicowego)

To jakie to bylo panstewko z nietotalnym komunizmem? (nie moge sie go doszukac w Twoim poscie).

Ograniczam wypowiedz w ramach stopniowego EOTowania :)

Rhovana:
Je?li masz ochote to zapraszam na gg:) sko?czmy ten temat tutaj:)

Ellaine:
Jak sobie zainstaluje GG, to moj wspolczynnik marnowania czasu osiagnie 100%. Co mi przypomina ze trzeba przestac obrabiac forum jak wsciekla koza i czas cos porobic pozytecznego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej