Eve Online > Przedpokój

Virtual Democracy

<< < (8/13) > >>

Ellaine:

--- Cytat: "influencer" ---Zajmijcie si? lepiej gr? :D
A to przerzuci? do offtopic.
--- Koniec cytatu ---

Zajmujemy sie systemami politycznymi ktore moznaby zastosowac naprzyklad w sojuszu albo korporacji ;)

Ichneumon:
jaki to UPR ma dobry program ?? bo musialem to przeoczyc , ja tam widzialem same bzdury i zagrozenie w tym programie , podobno jak w programie samoobrony

surt:
pie.rdol.enie lepiej zajmijcie sie gra a nie polityka.

Wiadomo polityk  i kazda partia polityczna idzie do rzadu tylko po to by kase zlapac a nie cos zmieniac z jedynie sluszna ideologia.

Wiec olac polityke i sie nia nie zajmowac lepiej se gierke wlaczyc i popykac ;)

co do systemu zadzenia w korporacji tez nie ma polityki jako takiej jest gra sa aktywni gracze i oni wspolnie sie bawia i podejmuja decyzje co robic by sie fajnie gralo a nie jakies chore uklady polityczne ;) jeszcze moze jakies partie w eve wprowadzic i prezydenture i wogole immunitety na concord ;)

Rhovana:

--- Cytat: "Ellaine" ---
Realny socjalizm i kapitalizm z autopsji.
Zarzucasz mi ze sprowadzam do stalinizmu. Fajnie, to jak komunizm dzialal za Lenina? Jak za Mao w ChRL? Zadziw mnie przykladami komunistycznych (realnie socjalistycznych w drodze do komunizmu) panstw ktore nie byly totalitarne ani nie orbitowaly wokol totalitaryzmow.

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze jak ju? wy?ej napisa?em jest przyk??d komunistycznego pa?stewka które nie opiera?o sie na totalitary?mie. Po drugie, nie istnia?o co?  takiego jak Komunistyczna Rosja, czy ZSRR, jak równie? nie istnia?o niegdy co? takiego jak Komunistyczne Chiny, bo do jasnej cholery Komunizm z za?o?enie jest demokracj? a nie systemem totalitarnym. Wiec przesta? gada? takie pierdo?y. Walka klast to te? zupe?nie inna bajka ni? sobie to wyobra?asz , ale naprawde prosze Cie zanim znowy caczniesz g?osi? prawdy natemat jakiejkolwiek doktryny politycznej spróbuj opiera? si? o co? innego ni?, artyku?y z pisemek ultraprawicowych.

Dla mnie EOT, nie mam ochopty d?u?ej t?umaczy? zawi?o?ci w rozgraniczaniu systemów politycznych bo to nie miejsce na to, a poza tym naprawde ju? jestem zm?czony czytaniem tych bzdetów.

Dormio:

--- Cytat: "Rhovana" ---Dla mnie EOT, nie mam ochopty d?u?ej t?umaczy? zawi?o?ci w rozgraniczaniu systemów politycznych bo to nie miejsce na to, a poza tym naprawde ju? jestem zm?czony czytaniem tych bzdetów.
--- Koniec cytatu ---

Przecie? nie masz obowi?zku  :twisted:
Poza tym daj si? ludziom wypowiedzie?... w ko?cu demokracja jako podstaw? przyjmuje wolno?? wypowiedzi i wyra?ania opinii...

PS
BTW ja jestem za Monarchi? Konstytucyjn?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej