Śmietnisko > Archiwum
[Reklama]
regis:
1. Blad ;)
tutaj dwie wersje.
0.0
Jak jest wiecej typa na localu i masz uzasadnione ze klienci kampia brame wylotowa to wskakujesz na planete/moon whatever kolo bramy, scanner i patrzysz co maja. z uwzglednieniem Bubli. Bubla nie ma, wracasz sobie na brame, insta i wio.
Jezeli bubel jest, to nawet wskakujac na 100km od bramy Cie bubelek wessie.
0.1-0.4
Insta i spokoj.
2. Na fregacie to raczej nanoski. Szybciej odwarpujesz niz cie zdarza zlockowac.
Interdictor szkodzi o tyle ze jego Interdiction Sphere ktora wypluje dziala tak jak Bubel o przekatnej 20km. Czyli jak wskakujesz, klient puszcza banke, jestes w jej obrebie... to jestes porobiony :P trzeba mwd od bramy i dopiero warp.
3. Jak wyzej.
4. Tak
5. Haulerem nie ;)
6. w low sec jak stoja na wylotowej to nie ma. jak stoja na wlotowej... to juz kwestia tego jak szybko zlockuja i ile maja scrambli.
marcoos:
--- Cytat: "Ellaine" ---
6.Czy jest jakas nadzieja zabicia mnie dla piratow jesli mam skokowe bookmarki? :)
--- Koniec cytatu ---
Na wi?kszo?? xart odpowiedzia? - ale na 6te to troche przegi?? :)
Zale?y od piratów - s? sposoby na ludków, którzy skakaj? na insta BMy (ba?ki za albo przed gate, probe warpowe itp.) wtedy jest raczej pozamiatane - na szcz??cie (albo nieszcz??cie ;) - to tylko w 0.0 ;)
Ellaine:
To oznacza, ze moj niewolnik, przepraszam, pracownik, musi poleciec do 0.0 porobic mi bookmarki :)
A narzekal juz ze obawia sie samego zerkniecia na granice regionu by przejrzec rynki.
Byc moze "polecisz, bo ty nie masz drogich implantow" nie bylo moja najlepsza przemowa motywacyjna ;)
Goomich:
--- Cytat: "Ellaine" ---
2.Ile warp core stabilizerow wkladac sobie, zeby miec jakos blisko 100% szans ze mnie nie zescrambluja?
--- Koniec cytatu ---
Normalnie to te dwa, trzy. W rejononie dzia?ania goonsów dwadzie?cia mo?e by? ma?o. :)
Ellaine:
Gdzie dzialaja goonsi? :)
Chce latac sobie spokojnie na handel do ISS Borealis w Catch. Kogo zlego moge tam spotkac?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej