Śmietnisko > Archiwum

[Reklama]

<< < (3/6) > >>

Goomich:

--- Cytat: "regis" ---pane ;)
nie wiem jaki miales statek...
--- Koniec cytatu ---

Caracala

--- Cytat: "regis" ---
Generalnie [cut]
--- Koniec cytatu ---

Dzi?ki.

Learning skill PvP to level I completed. :D

--- Cytat: "marcoos" ---ech... to takie lamerskie... :P
http://www.eve-files.com/media/corp/marcoos/iggi_love_missile.avi  :)
--- Koniec cytatu ---

Kierowca tego kartofla si? wylogowa?? A nie mo?na go wtedy przej???

marcoos:

--- Cytat: "Goomich" ---

--- Cytat: "marcoos" ---ech... to takie lamerskie... :P
http://www.eve-files.com/media/corp/marcoos/iggi_love_missile.avi  :)
--- Koniec cytatu ---

Kierowca tego kartofla si? wylogowa?? A nie mo?na go wtedy przej???
--- Koniec cytatu ---

Nie ogl?da?e? uwa?nie do ko?ca...  :wink:

Goomich:
No nie, trzeba puszki pilnowa?. :)

T -12,5 h

Ellaine:
Skoro mamy tu takich specow, ze uwzgledniaja sekundowego laga i przelaczanie efektow na kliencie, to moze zadam pytania bardziej podstawowe a tez dotyczace uciekania spod ostrzalu;

1.W niebezipecznych terenach, jesli nie mam zwiadowcy do pomocy a jest ktos oprocz mnie na local, warpuje sie 100km do bramy, jak jest czysto to safe spot, potem 15km do bramy i lece sobie spokojnie. Jak brama jest obstawiona to probuje wyjechac z ukladu inaczej. Czy jest jakis madrzejszy sposob, czy tez moj jest zupelnie dobry? Czy moga mnie ukrzywdzic piraci spod bramy kiedy wskakuje na 100km i uciekam? (mam na mysli przecietnych piratow, tj - czy przecietni piraci zwykle przygotowuja sie na taka taktyke?)

2.Ile warp core stabilizerow wkladac sobie, zeby miec jakos blisko 100% szans ze mnie nie zescrambluja? Czy interdictory tez mi wtedy nie zaszkodza?

3.Czy interdictory dzialaja na tej samej zasadzie co deployable warp scramblery?

4.Czy blockade runnery sie sprawdzaja? Nie chce robic testow z ladunkiem za 200m ;)

5.Kiedy wskakuje do nowego ukladu z wylaczonym autopilotem, to jest sposob zeby zaraz mnie zabic, czy tez niewidzialnosc mnie chroni i zdaze sie cofnac? Czy wyskakuje sie w jakims ustalonym miejscu, w ktorym zli piraci moga rozniewidzialniac i zalatwiac ludzi interdiction sphere plus smartbomb? Czy tez musza oni liczyc na to ze zaczne sie warpowac tracac niewidzialnosc?

6.Czy jest jakas nadzieja zabicia mnie dla piratow jesli mam skokowe bookmarki? :)

Xarthias:
1. Zamiast skoku na 100km mozna skoczyc na pobliska planete i zrobic skan kierunkowy. I najlepiej lata? na bmach. Sety na ca?e regiony mo?na spokojnie kupi? na escrow.
2. WCSy... ci??ko powiedzie? ile... IMHO dwa to minimum chyba... No i nie dzia?aj? na ba?ki ani interdictory.
3. Mniej wi?cej na tej samej zasadzie tylko krócej - 4 minuty na strza? bodaj?e.
4. Nie wiem :)
5. W systemie z którego wyskakujesz tu? po komunikacie "autopilot jumping..." wy??cz go, to nie wyjdziesz z cloaka po drugiej stronie...
6. Niewielka... Chyba, ?e podczas odskakiwania spod bramy zanim zbierzesz si? do warpa....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej