Śmietnisko > Archiwum
[Reklama]
Goomich:
--- Cytat: "Ellaine" ---Gdzie dzialaja goonsi? :)
--- Koniec cytatu ---
ZTCW to Solitude/Sindicate
regis:
hm... lecisz do yulai czy jakiejkolwiek metropolii i nabywasz sobie BMy Gate-to-Gate na regiony. po 10 baniek od sztuki, czasami 20 jak region spory. mam pare takich "kupnych" setow, sprawdzaja sie w 100%. Czesc robil znajomy Viktor Tupolev czy jak mu tam, albo kolo PosPatchBMKing.... dajesz 10, kopiujesz i zaoszczedzasz mnostwo czasu.
redbart:
--- Cytat: "Ellaine" ---3.Czy interdictory dzialaja na tej samej zasadzie co deployable warp scramblery?
--- Koniec cytatu ---
To ja mam pytanie :), jak dzia?a Warp Core Disruptor , tzn czy namierzasz i dopiero strzelasz czy dzia?a jak samartbomb obszarowo?
No i jak dzia?aj? powy?sze :)
Xarthias:
Do scrambla musisz kolesia namierzy? i uruchomi? modu?...
Natomiast interdict. spehre dzia?a na zasadzie b?bla o promieniu 20km czyli obszarowo przez 240 sekund.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "regis" ---hm... lecisz do yulai czy jakiejkolwiek metropolii i nabywasz sobie BMy Gate-to-Gate na regiony. po 10 baniek od sztuki, czasami 20 jak region spory. mam pare takich "kupnych" setow, sprawdzaja sie w 100%. Czesc robil znajomy Viktor Tupolev czy jak mu tam, albo kolo PosPatchBMKing.... dajesz 10, kopiujesz i zaoszczedzasz mnostwo czasu.
--- Koniec cytatu ---
Ja tez mam pere setow... ale teraz po Blood'zie moga w niektorych z nich wystapic pewne braki... ale i tak w 95-98% sa oki...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej