Śmietnisko > Archiwum
ISS Alliance
Koori:
szkoda tych wszystkich modu?ów faction. No i oczywi?cie szkoda dreadów. Musia?a by? pi?kna walka.
Na forum EVE-O jest topic na ten temat... ale zamienil sie tradycyjnie w flamewar :(
redbart:
--- Cytat: "Koori" --- ISS robi interesy w ?wiecie EVE. To jest alliance z prawdziwego zda?enia a nie banda górników i piratów %#&!@?cych na wszystkich toporkiem.
--- Koniec cytatu ---
Tak tylko przyznam, mo?e jako 1.5 miesi?cznik, ?e nie dostrzegam korzy?ci bycia w ISS, dla korpa (mo?e bytno?? w 0.0), a tym bardziej dla mnie. Mam same trudno?ci z tego powodu, nie mog? przelecie? w spokoju 16j w empire, bo od ko?ca stycznia s? zazwyczaj dwie wojny aktywne.
Wogóle po co w takimr azie si? iss wojny wypowiada, rozumiem , gdyby postawili stacje czy co? w innym sojuszu, ale tak ....
Sir Falo:
Dobrze jest, wojny maj? by?, a te co teraz s? to sama przyjemno?? dla tych, którzy chc? te? powalczy?. Ilo?? przeciwników nie jest du?a wi?c trafic na nich w empire poza centrami handlu to jest do?? trudne. A cel? Fun tylko?
rafaello:
--- Cytat: "LosBekoczoS" ---Raf no ja bym sie klucil kto pierwszy podniusl raban na to ze Bob wymyslil nowy kontrakt ale niechce mi sie opisywac :P
A co do iss to zalezy z kim sie lata, niestety w aliansie produkcyjnym 99% populacji jest nastawiona na zarobek+ochrone swych jakze waznych implantow. No ale jak odpowiedzialem w innym topicu mozna miec spory fun w iss+dostep do 0.0. :D
--- Koniec cytatu ---
hehe - iss zamieszalo z kontraktem a nie bob , ktos zadufany w saobie zamiast sprawdzic potrzeby - wymyslil potrzeby i zrobil to na czym nam nie zalezalo- wrecz przeciwnie przeszkadzalo - wiec postanowilismy sie na boba wypiac i rozpoczelismy sie zbierac - po czym iss postanowilo jednak wynegocjowac inne warunk wiec tym razem bob sie wypial - dodatkowo nastapilo spiecie z exuro w miedzyczasie - w sumie w dzien wypowiedzenia boba mysmy byli gotowi juz do wylotu i chyba jako jedynky korp byli?my na wylot gotowi :D
a wywosilismy 50% maj?tku korpa :D
LosBekoczoS:
Raf nas juz tam dawno nie bylo a wywozilismy 80% dobytku korpa :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej