Śmietnisko > Archiwum

ISS Alliance

<< < (3/5) > >>

Koori:
Przyznam, ze ja mam zupe?nie inne spojrzenie na ISS. Mam tam kilku znajomych. Kilku znajomych odesz?o z ISS.

Wielu ludzi nie do ko?ca rozumie co stara sie osi?gn?? ISS. Wielu nie zrozumia?o tego nawet po przeczytaniu artyku?u w The Escapist. ISS nie jest standardowym alliansem, takim jak ca?a reszta w EVE. Oni nie zamierzaj? z nikim walczy? o wp?ywy i wk?adaj? w walk? tylko tyle zainteresowania i zasobów ile jest koniecznie potrzebne.

Czy widzieliscie kiedy? w jaki sposób skonfigurowane s? POSy ISS broni?ce suwerenno?ci systemów w których s? outposty? Ich konfiguracja + to ?e maj? paliwo na miesi?c + to ?e systemy w których sa outposty maj? du?o wej?? (wi?c bardzo ci??ko jest odci?? system powoduje, ?e ostatnio atakowany ISS Marginis obroni? si? sam bez udzia?u floty ISS.
A tak na prawd? to po co walczy? je?eli nie jest to konieczne. POSy mog? zadba? o siebie, a jak przyleci si? flot? ?eby broni? tego co i tak samo si? obroni, to jedynym zyskiem jest troche zabawy a straci? mo?na ca?kiem sporo statków.

ISS robi interesy w ?wiecie EVE. To jest alliance z prawdziwego zda?enia a nie banda górników i piratów wymachuj?cych na wszystkich toporkiem.

A tak na marginesie, gdyby kto? pyta?: Nie, nie jestem i nigdy nie by?em cz?onkiem ISS.

WolfSimon:
Off topicowo ale te? w dziedzinie Alliance'ów:

Wczoraj Red Alliance straci? 11 (s?ownie jedena?cie) Drednaugtów i oko?o 30-tu BSów :D
S?ABO?!?!?!

Xarthias:

--- Cytat: "WolfSimon" ---Off topicowo ale te? w dziedzinie Alliance'ów:

Wczoraj Red Alliance straci? 11 (s?ownie jedena?cie) Drednaugtów i oko?o 30-tu BSów :D
S?ABO?!?!?!
--- Koniec cytatu ---

loooooooooooool
co gdzie jak kiedy? :lol:

Dormio:

--- Cytat: "WolfSimon" ---Wczoraj Red Alliance straci? 11 (s?ownie jedena?cie) Drednaugtów i oko?o 30-tu BSów
--- Koniec cytatu ---

Na Tytana si? nadziali ? Czy mo?e zbiorowe samobójstwo ?

WolfSimon:
Wi?kszo?? jest odnotowana na tej?e stronce :)

http://kills.veritas-immortalis.org/index.php

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej