Śmietnisko > Archiwum
ISS Alliance
surt:
ja tam radosnie tydzien pozniej wylecialem sobie od BoBkow ;) swoim apoczkiem :) i jakos tak cieplo mnie nie zednali ;) cicho i smutno :(
mc_gort:
--- Cytat: "redbart" ---Tak tylko przyznam, mo?e jako 1.5 miesi?cznik, ?e nie dostrzegam korzy?ci bycia w ISS, dla korpa (mo?e bytno?? w 0.0), a tym bardziej dla mnie. Mam same trudno?ci z tego powodu, nie mog? przelecie? w spokoju 16j w empire, bo od ko?ca stycznia s? zazwyczaj dwie wojny aktywne.
Wogóle po co w takimr azie si? iss wojny wypowiada, rozumiem , gdyby postawili stacje czy co? w innym sojuszu, ale tak ....
--- Koniec cytatu ---
Xyl ja jako? nie ucierpialem w ani jednym konflikcie ISS. Dla mnie to tylko konieczno?? zwi?kszonej uwagi. Jak sam wiesz gram niewiele d?u?ej od ciebie. Poprostu nie pcham sie 16j przez empire w czasie wojny bo to proszenie sie o klopoty. A wojny b?d? tak czy siak. Mo?na to zakceptowa? lub przesta? gra? w EVE. Za szybko si? zniech?casz. Pograj troszk? i zakceptuj to co jest nieuniknione w tej grze a zaczniesz czerpa? z niej o wiele wiecej przyjemno?ci :)
redbart:
Chyba mi ju? troche przesz?o, wróci?em do eve i uda?o mi si? nawet straci? stabbera w kontrolowany sposób, tzn eject i ucieczka. I to przez jakiego? pirata lataj?cego rupture.
Zastanawiam si? czy cyclonem da?bym mu rad?, troche boje si? straty cyclona, jednak to dro?sze niz stabberek.
Teraz planuje kupi? se riftera i dla innego korpa porobi? misje lvl 1 ;), ?al mi tylko ?e drugiego stabbera straci?em w ci?gu kolejnych 2 dni, strasznie ma?o stabilne te rdzenie warp w tych statkach ^^
Nawigacja
Idź do wersji pełnej