Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE PL

<< < (19/40) > >>

surt:
Moze po to by nas bylo wiecej ??

Idac za przykladem dobrze jest po co cos zmieniac mieli bysmy teraz raj i adama i ewe ;P (wersja dla katolikow)
Lub jak kto woli bysmy piramidy budowali ;) (jak i tamte czasy nei bylyby az za bardzo rozbudowane ;P )

PoCO:
To teraz ja sie wypowiem. W kwestiach polonizacji w pe?ni si? z wami zgadzam. Ja te? wole jak jest po angielsku. Jest tylko jedno "ale". To CCP jest zainteresowane spolszczeniem gry(tak!!) i trzeba b?dzie jako? t? spraw? rozwi?za?. Mo?na by by?o np. przet?umaczyc tylko opisy na polski. Przecie? wiadomo ?e nikt nie bedzie t?umaczy? nazw statków/modu?ów w grze MMO bo wtedy to ju? nikt sie nie dogada  :roll:

surt:
Moze mieli duzo petycji wynikajacychh z niezrozumienia opisu modulow ;) badz jakiejs misji ;) ktos nie wiedzial jak ma ja zrobic ;)

pticu:
odpadnie nam kanal TRADE :) wyobrazcie sobei WTS- CHS? (chce sprzedac) kto to skuma? np 10mn MWD - wszyscy wiedza o co chodzi, a po polsku? 10 ?? naped swietlny mikro? chyba sie posikam :D

redbart:

--- Cytat: "pticu" --- np 10mn MWD - wszyscy wiedza o co chodzi, a po polsku? 10 ?? naped swietlny mikro? chyba sie posikam :D
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, ale w Treku nadal mówi si? warp 9 i koniec. wi?c by?by to najwy?e NMW - Nap?d mikro-warp.

Btw: kiedy? próbowano na Polonii1 spolonizowa? Wszystko, wysz?o:

Scotty przenergetyzuj mnie na Przedsi?biorczo?c - Kirk ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej