Śmietnisko > Archiwum
?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....
Mick:
To chyba jakie? fatum. Wczoraj pierwszy raz moja ?ona powiedzia?a, ?e za d?ugo gram. Dla mnie najbezpieczniejszym wyj?ciem jest gra? dopiero jak pójdzie spa?. Czyli od 10 wieczorkiem mam spokój. Do tego 2-3 kompy w domu, ?eby nie by?o problemów.
Co do tego, ?e nie gra bo to gra, to rozumiem. Wi?kszo?? kobiet po prostu nie czuje potrzeby grania na komputerze. I chwa?a im za to, bo co bym jad? i w co si? ubiera? jakby ca?y czas gra??? :twisted:
Tomash Kovahlsky:
Z moja kobieta, to jest tak, ze ona nawet w karty nie gra... a co dopiero w jakies komputerowe gry... :(
Ja to z nia rozwiazalem tak, ze (pon-pt) gram co drugi dzien (czasaem czesciej - ale krocej)... a co drugi "robie" cos z nia... zwykle konczy sie na zakupach albo TV :P a w weekendy to podobna taktyka, jak juz niektorzy napisali wczesnij... czyli granie nocne... no chyba, ze ona pojedzie do swoich rodzicow... to wtedy... :D :D :D
eva(e):
hmmmmmmmmmmmmm.. ale ciekawy temacik na forum ;))) ja jako ta zona/narzeczona/dziewczyna itp itd proponuje takie rozwiazanie jakie zadzialalo w moim przypadku tzn wykupic jej konto w eve...
Mysle ze to nie jest nierealne jako ze jeszcze... hmmm... no jakis czas temu ja tez nie chcialam nawet slyszec o Eve... jak BUBU (czyt. Marquiz) zasiadal przed eve i jakies misje albo kopanie to mnie doslownie szlag trafial i sie zastanawialam co on widzi w tej glupiej grze... wiele razy to do bojek dochodzilo ;) no i stale byly klotnie ze woli ta Eve niz mnie Eve (bo tak sie zlozylo z imieniem ) ..... a po jakims czasie jak mi wykupil konto to... musze przyznac ze zajebi**** jest latac razem itp itd... takie wspolne tango w asteroidach fajna rzecz...
no a teraz.. ja jestem EVE-maniakiem a mq wow-maniakiem i jest zgoda ;)))
Evella ( zaba..... itp )
Kamoris:
Ja swojemu dziewczeciu wykupilem konto i etraz sam na nim musze garc :(
Stwierdzila ze nie ma czasu na peirdolu ech. Teraz probuja ja namowic ze bedzie mogla sobie pogadac na TS po angielsku i poszlifowac jezyk :D
pc5:
1. Drag pieniazko from portfel drop to women pocket i wyslac do sklepu...
2. Zrobi? tak ?eby mia?a Cie do??...
3. NIE MIESZKA? RAZEM! :D
A tak serio... ostatnio dosta?em ostrze?enie "graj póki mo?esz..." cokolwiek to znaczy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej