Śmietnisko > Archiwum

?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....

<< < (5/18) > >>

Pynio:
HAHAHA graj poki mozesz HAHAHAHA, REWELACJA!!!!

czy to skonczy sie polamaniem klawiatury czy szeroko pojetych czlonkow :) ?

dobrze ze ja tak nie mam :) mimo ze gram duzo to i tak mam spokoj...

cud nie baba... przynajmniej w tej kwestii :)

Lazar Privateer:
hehhe tips and tricks xD rozbroilo mnie to... ale fakt... na czasie temat.
Z mojego punktu widzenia najbardziej etycznie byloby wynagrodzic wybrance czas stracony (z jej perspektywy) to raz, dwa to grac wtedy kiedy nie widzi bo jak moze miec zal o cos o czym nie wie? ;)
no i tak sie wlasnie staram robic z naciskiem na pkt2. Jak ktos potrafi malo spac czyt. 1-2h na dobe to mozna tak w nieskonczonosc ciagnac...
najgorsze jest granie w dzien faktycznie bo za cholere spokojnie nie mozna misji dokonczyc wiec tylko latanie w te i wewte (chyba sobie industriala kupie i za kaske stuff powoze) pozostaje.

wkrecanie w klimaty gry drugiej polowy jest stosunkowo ryzykowne. Jakie znajdzecie argumenty by odciagnac ja od gry jak dzieci beda lataly obsmarkane i niedozywione ?

Wydaje mi sie ze najbardziej optymalne rozwiazanie to rygorystyczne przestrzeganie obietnic ;) i... taktyka zmiekczania przeciwnika.
Zabieracie na spacer do wieczora czy tez na oblot po znajomych (sklepy i inne gowna takze) a potem albo dobry seks i kima albo przytulenie i... 3 kawy i jazda...

swoja droga zona juz mi kompa przez okno wyrzucala kilka razy... (nie udalo jej sie) ale jak zlapala sluzbowego laptopa za ~10k to szczena mi opadla i sie lekko zestresowalem...

i tym optymistycznym akcentem... pozdro

(to leczyc trzeba hrhr)

Dormio:
Nie jeste? jedyny w tej sytuacji... ale jedni sobie lepiej radz?, a inni gorzej. Wydaje mi si?, ?e sobie wypracowa?em kompromis... i tylko czasem przeginam, co moja ?adniejsza po?owa nie omieszka mi za ka?dym razem wypomnie?  :roll:

LosBekoczoS:
eeeee zaczynam czuc sie dziwnie  :?  hym to wam kobiety nie robia kanapki na kolacje jak zadlugo gracie albo wolacie ze jestescie glodni a macie wazna miszyn ?? Moja Woman sie juz przyzwyczajila :D + dziekuje bogu za 2 output video w kompie ( oglada sobie losty friendsow itp :D )

Ps kto nie wiezy niech spyta Sir Falo albo kogos z mojego corpa co juz slyszeli nie jedno na vencie :)

error:

--- Cytat: "LosBekoczoS" ---eeeee zaczynam czuc sie dziwnie  :?  hym to wam kobiety nie robia kanapki na kolacje jak zadlugo gracie albo wolacie ze jestescie glodni a macie wazna miszyn ?? Moja Woman sie juz przyzwyczajila :D + dziekuje bogu za 2 output video w kompie ( oglada sobie losty friendsow itp :D )

--- Koniec cytatu ---

No nareszcie ktos normalnie gada bo juz myslalem ze moja zona to taki wyjatek ... tam wyzucaja kompy, tam podnosza glos, tam jeszcze co innego boojku nie jest Wam latwo naprawde. Wracajac do tematu to najlepszym sposobem wg mnie to poprostu usypianie, a ty siadasz przy kompie okolo 10-11 i jest nie zle przynajmniej tak mi sie wydaje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej