Śmietnisko > Archiwum
?ONA (dziewczyna) A EVE.... TIPS AND TRICKS....
Dormio:
Sugeruj?... przytulanie si? i rozmawianie :twisted:
W ko?cu przeloty (zw?aszcza przez bezpieczne rejony) to najnudniejsza czynno?? w EVE. Podobnie jak kopanie. Ja te okazje wykorzystuj? w?a?nie do powy?szego :D
Niestety nie wypracowa?em metody zw?aszcza na szczególnie d?ugie misje (lvl4 potrafi? by? naprawd? d?ugie) i jedyne co w miar? jest skuteczne to zasiadanie do gry w momencie jak moja ?ona idzie spa?. Niestety ogranicza to znacz?co mo?liwo?? korzystania z TS'a :cry:
Blaster:
Nieciekawe jest takze to ze jak juz uda sie zagrac w obecnosci zony to uwaza Ona ze gra to takie cos co mozna w kazdej chwili przerwac :?
Akurat kiedy leje sie z kims na gacie lub robie jakas misje trzeba natychmiast pomóc zonie w czyms i tu zaczyna sie problem :wink:
O ile jak gralem kiedys w zwykle gry offline, które mozna bylo spalzowac kiedykolwiek to nie mailem taklich problemów z graniem. Mysle ze przyczyna jest wlanie powyzszy problem :(
Dormio:
Tego si? nie da przet?umaczy? - próbowa?em :(
Najgorsze, ?e ci??ko przy okazji okre?li? czas jaki potrzeba na zako?czenie walki... :evil:
Pynio:
no ja stosuje podobna taktyke co wy.
1. gram w nocy, kobita spi wiec jest spokoj, co 3 godziny tylko trza dziecko odwiedzic, chociaz tylko ciamie, ale i przebrac trzeba
2. jak lece przez bezpieczne sys to lece na calusa i wracam bo moze przeciez byc pirat
3. w sumie to sie nie czepia ze gram, chociaz wczoraj poszedlem spac o 5.0 rano chyba.... no ale misja trwala to co ja mialem zrobic....
4. w pkt 3 fajnie godzine napisalem... wlasnie to zalapalem, to nie godzina tylko bardzo bezpieczny system :)
Decubitus:
No coz, moja luba ma na razie konto trial i... slyszac rozmowy na TSie i widziac realnych ludzi itd powoli sie wciaga (niezapeszajmy). Choc wczesniej eve tez ja troche... odrzucalo. Ma juz pewien staz w grach, zaczela od WoWa, tam swiat jest kolorowy mocno to i dala sie przekonac. Wiec panie i panowie, w szeregach SHCK jest pilot ktory jak ma dlugi przelot czy cos kopie to... szydelkuje :shock:
@blaster "leje sie z kims na gacie" - tej opcji nie znalem... ale moze mam za slaby statek? 8)
Pozdrawiam i koncze bo zerka mi przez ramie.
Decubitus aka Wilful Greyknife
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej