Eve Online > Starsze dodatki

Kolejny Content Path w drodze - pierwsze dodane mozliwosci

<< < (9/14) > >>

StellarSheep:

--- Cytat: "adam000" ---W sprawie cen statków - bez zniesienia monopoli na TL2 ca?y czas b?dzie kiszka - no ale to akurat oczywiste, CCP pisze "w mglistych planach" o wprowadzeniu comiesi?cznej licytacji na wszystkie BPO TL2, mo?e co? to da chocia? jak na razie nie ma konkretnych planów wprowadzenia tego ?ycie.
A to co na prawd? w tej chwili determinuje ceny statków to czas potrzeby na wydobycie minera?ów, i stwierdzenie, ?e mo?na je kupi? nie ma sensu bo i tak kto? je musi wykopa? ?eby sprzeda?. Mo?e co? si? zmieni po najbli?szym patchu, maj? wprowadzi? nowe rzeczy wspomagaj?ce kopanie.
--- Koniec cytatu ---

To nie mining dyktuje ceny na rynku. Wszelkie mineraly sa bardzo latwo dostepne w low security. Mega i zyderine wcale nie sa drogie. To lenistwo i chciwosc graczy dyktuje ceny jakie sa. A nie narzedzia miningu.
Zgodze sie co do T2 ale juz napisalem o tym wyzej i nie chce mi sie znowu tego pisac. Generalnie rozwiazanie proponowane przez CCP nie zmieni NIC.

Mick:

--- Cytat: "StellarSheep" --- I plakanie ze nie chce sie komus latac po 3h ... to nie lataj.
--- Koniec cytatu ---

To ma by? gra dla wszystkich, nie tylko dla tych co maja czas na latanie 3h dziennie, ?eby sprzeda? jednego pelnego indusa.

Xarthias:

--- Cytat: "meen" ---
--- Cytat: "StellarSheep" --- I plakanie ze nie chce sie komus latac po 3h ... to nie lataj.
--- Koniec cytatu ---

To ma by? gra dla wszystkich, nie tylko dla tych co maja czas na latanie 3h dziennie, ?eby sprzeda? jednego pelnego indusa.
--- Koniec cytatu ---

To niech insty zostan? w hisec, i tam sobie haulami lataj do woli...
Ale jak lecisz do lowsec to niech to do cholery bedzie low...
Generalnie popieram Sheepa...
Powinni zmiejszy? intratnosc Empire, przeniesc agentow 3 lvl do low sec, a 4 lvlu do 0.0
Moze by sie wreszcie ludziska ruszyli...

Mick:
OK. Ciekawi mnie tylko dlaczego usuniecia instajumpow domagaja sie ci co juz graja dlugo i maja po pare(nascie) mln SP. Nic przeciwko wam panowie ale jestem ciekawy czy byscie to samo mowili w sytuacji nooba.

Zreszta jak potwierdza pewnie reszta noobow z mojego korpa bmy nie zawsze chronia przed rozwalka, szczegolnie przy wyjsciu z bramy gdzie siedzi 3 kolesi w BS-ach i mnie rozwala w 3 sekundy jak sie tylko pojawie. Rozumiem ze mam tam nie latac i nie bede tam latac (to bylo tylko 0.3). Ale jak sobie obejrze jakie? killmaile to nie widzia?em ?eby rozwalali kogo? oprocz takich cieniasów jak ja.

Co do latania wiekszymi grupami, znowu klania sie ilosc ludzi. Komu sie chce ze mna leciec 30j tylko po to zebym ja mogl sobie cos tam zabrac albo sprzedac? Heh ludziom z korpa ktorzy albo maja biliony ISKow i swoje zadania? Czy innym noobom dla ktorych  tak jak dla mnie strata statku to potem glupie rycie na pasie?  :evil:

Heh ?atwo si? wam mówi. Ale móg?bym si? zgodzi? z tym ?eby bmy zale?a?y od ss.

Xarthias:
Z za?o?enia nooby maj? siedzie? w imperium i tyle...

A na cio?ków poluj?cych na noobków w lowsec nic nie poradz? - nie lubi? ich tak samo jak ty... Bo oni jak widz? indusa to strzelaj?, a jak zobacz? bsa albo dwa to spieprzaj? na ssa albo na skacz? na insta... Jak to si? mówi, s? ludzie i taborety i nic na to nie poradzimy...
A usuni?cie instów pomog?oby w gn?bieniu takich cio?ków...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej