Eve Online > Patche i dodatki
Nadchodzi KALI...
roofi:
--- Cytat: "StellarSheep" ---Hehe na ta ostatnia petycje to przez pierwsze 2 tygodnie srednio na 3 dni dostawalem automatyczna odpowiedz ze mnie przepraszaja i ze niedlugo rozpatrza moja petycje ;) No i czekam ;)
--- Koniec cytatu ---
ja tak od?wierze temat petycji pono? jestem w tym dobry :twisted:
pisa?em 3 razy petycje po stracie statków:
1- misja lvl 3 portal to war 2/3-po 1h od jej rozpocz?cia pojawi?a si? amarrska flotka-2 armagedony i 2 omeny, wywarpowalismy z kumplem(on feroxem ja cyclone) postanowilismy ?e zniszczymy sobie te 2 bs, zmienili?my fit wlatujemy i laaaaag nawet nie w?aczylismy naprawiarek--> efekt 2 ?liczne jajka, kumpel lekko wkurwiony polecia? do siebie, ja napisa?em petycja w naszym imieniu-3 dni dyskusji i lekkiego ?ciemniania z mojej strony--> oddali obydwa bc, nie by? to jednak pe?en sukces bo nie oddali wszystkich modu?ków(pono? nie wiedzieli co stracili?my)-by?a to moja pierwsza petycja via mail a na nieszcze?cie nie do??czy?em maila od concordu ze straconymi itemkami-mea culpa-a reinstalowa?em klienta i mail zagin??
2- polecia?em do kumpla stabberem pomóc mu w misji, wlecia?em do deadspace i kr?ci?em kó?eczka nic nie dzia?a?o, no to nie pozosta?o mi nic jak napisanie petycji, tym razem bogatszy o wcze?niejsze do?wiadczenie
zamie?ci?em maila i odp z pierwszej petycji, logi i screena, napisa?em ?e stabber ma wróci? do mnie taki jakim wlecia?em w cargo ma sie zgadza? wszystko co do jednej kuleczki-na nast?pny dzie? ?liczniutki stabber(ubezpieczony) sta? w moim hangarze
3-przedwczoraj pad? server ok 20:00-efekt -> straci?em 4 bersekery, napisa?em petycje-dla zasady-po 3h oczekiwania 4 nowiutkie bersekery by?y w hangarze :D
powodzenia w pisaniu mo?na wyci?gn?? wszystko, to my p?acimy za t? gre i dzi?ki nam maj? t? robote(co zreszta napisa?em w której? petycji) wi?c wymagamy
pozdrawiam
pc5:
--- Cytat: "Viper" ---Ojj pc pc co w?a?ciwie ma znaczy? to TT Pilot w TOIM SIGNIE ?? Bo ja to bym ci tu wpisa? Goon Killer bo co :wink:
--- Koniec cytatu ---
Nawet TT powinno walczy? :P Mo?e wkrótce b?dzie TT/PvP.... a mo?e ju? powinno by? :P
Wracaj?c do tematu. Ciekaw jestem zmian w Kalim. Póki co mo?emy sobie gdyba?, ale... robi si? ciekawie.
Viper:
No do?anczaj do "mojego sqadu mieszanego" :P
A tak w temacie to ciekawe jak sie b?dzie grac po kalim ... i na co znow zmienie skillowanie :P
Xarthias:
Kieron w devblogu w?a?nie potwierdzi? ?e Kali wyjdzie w drugim kwartale tego roku, wi?c wszelkie powy?sze dysputy na temat Kali/Vista mo?na uzna? za nieby?e :)
Co ciekawe, w artykule mo?emy przeczyta? tak?e o nast?pnym dodatku planowanym na koniec roku... Znaczy w sumie mo?emy przeczyta? o jego nazwie :) - Serenity.
http://myeve.eve-online.com/devblog.asp?a=blog&bid=317
Goomich:
--- Cytat: "xarthias" --- Znaczy w sumie mo?emy przeczyta? o jego nazwie :) - Serenity.
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, Firefly strikes back. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej