Eve Online > Patche i dodatki

Nadchodzi KALI...

<< < (19/32) > >>

Blaster:

--- Cytat: "xarthias" ---Ale czego wy panikujecie... W Kali zostanie zoptymalizowany engine graficzny, nie b?dzie w nim wi?kszych zmian... Niektóre efekty maj? zosta? przepisane na nowo... To co kole? napisa? o tym Dx10 i Vi?cie to plany na (miejmy nadziej? odleg??) przysz?o??...
Tyle wynika zarówno z tego tekstu (ach, to czytanie ze zrozumieniem :P ) jak i z wypowiedzi devsów na forum oficjalnym.
--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje ze tak bedzie  8)

To co jest dla mnie bardzo wazne w chwili obecnej ze w EvE moge pograc sobie na niskiej klasy nowym laptopie z zintegrowana karta graficzna  8)

Xarthias:

--- Cytat: "blaster" ---To co jest dla mnie bardzo wazne w chwili obecnej ze w EvE moge pograc sobie na niskiej klasy nowym laptopie z zintegrowana karta graficzna  8)
--- Koniec cytatu ---

To masz fart... bo ja nie mog?... A od niedawna to nawet skilla zmieni? nie mog?, bo si? wogóle zalogowa? nie daje... :/

Blaster:

--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "blaster" ---To co jest dla mnie bardzo wazne w chwili obecnej ze w EvE moge pograc sobie na niskiej klasy nowym laptopie z zintegrowana karta graficzna  8)
--- Koniec cytatu ---

To masz fart... bo ja nie mog?... A od niedawna to nawet skilla zmieni? nie mog?, bo si? wogóle zalogowa? nie daje... :/
--- Koniec cytatu ---

No nie narzekam a do tego przez gprs jechalem i npcowac sie dalo  8)

pc5:
Mnie tam nie interesuje ?adna teksturka skoro mam 100 goonsów na localu i mam laga, ?e ja pier...

Viper:
Ojj pc pc co w?a?ciwie ma znaczy? to TT Pilot w TOIM SIGNIE ?? Bo ja to bym ci tu wpisa? Goon Killer bo co  :wink:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej