Eve Online > Patche i dodatki

Nadchodzi KALI...

<< < (18/32) > >>

Goomich:

--- Cytat: "Dormio" ---baza danych i odwo?ywanie si? do niej (znaczniki, przedmioty, etc). Ju? w tej chwili s? wprowadzane kolejne ograniczenia (np. 1000szt. przedmiotów na stacji).
--- Koniec cytatu ---

Nie na stacji, tylko w lokacji, nie sztuk, tylko stosów przedmiotów.
Poza tym wszystko si? zgadza. :lol:

--- Cytat: "Dormio" ---
Owszem s? (lub wkrótce b?d?) gry maj?ce znacznie lepsz? grafik? (np. Oblivion), czy z lepiej zrobion? optymalizacj? (niezapomniany Homeworld),
--- Koniec cytatu ---

Nexus, niezapomniany Nexus.

BTW http://jusas.net/b5-conflicts/files/b5_col_teaser.rar 16MB

Dormio:

--- Cytat: "Goomich" ---
--- Cytat: "Dormio" ---baza danych i odwo?ywanie si? do niej (znaczniki, przedmioty, etc). Ju? w tej chwili s? wprowadzane kolejne ograniczenia (np. 1000szt. przedmiotów na stacji).
--- Koniec cytatu ---

Nie na stacji, tylko w lokacji, nie sztuk, tylko stosów przedmiotów.
Poza tym wszystko si? zgadza. :lol:
--- Koniec cytatu ---

Racja zagalopowa?em si? z tymi sztukami  :oops:

redbart:
Hmm raczej nie strzel? sobie samobója, po prostu dolne ustawienia grafiki b?d? wygl?da?y tak jak teraz najlepsze. Obecnie te? mam co jaki? czas zadyszke na podobnej konfiguracji, tylko athlon 2000+, 756 MB ram, Radek 9550. Wydaje mi si?, ?e to k?opoty z pami?ci?/pami?ci? wirtualn? przy du?ej ilo?ci dynamicznych celów.

enderpl:
w sumie i ja podczas misji lapie zadyszke gdy w przestrzeni sa dziesiatki npcow, + mgla... albo podczas kilku wybuchow naraz (smart bomba na komplexie budynkow). dzieje sie tak niezaleznie od ustawien gry...
amd 3200+, 1gb, gf 6800gt

Xarthias:
Ale czego wy panikujecie... W Kali zostanie zoptymalizowany engine graficzny, nie b?dzie w nim wi?kszych zmian... Niektóre efekty maj? zosta? przepisane na nowo... To co kole? napisa? o tym Dx10 i Vi?cie to plany na (miejmy nadziej? odleg??) przysz?o??...
Tyle wynika zarówno z tego tekstu (ach, to czytanie ze zrozumieniem :P ) jak i z wypowiedzi devsów na forum oficjalnym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej