Eve Online > Dyskusje ogólne
Niarja w NS-owym ogniu Kosmicznych Słowian
[VIDE] Herezja:
Czym się taki hi sec gracz różni od bota w null? I jeden i drugi ma opłacone konto i poza tym, że jest liczba na czacie lokalu nic nie wnosi dla gry aktywnych graczy.
Mylę się?
Doom:
Tak
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 20, 2020, 19:33:34 ---A potem narzekanie czemu wszędzie takie pustki :P
--- Koniec cytatu ---
Pustki nie sa na stałe, pustki w systemach tworza sie kilka sekund po tym jak wlece w nullsecu do jakiegoś systemu, kurz ewakuacyjny widac nawet na d-scanie. Tłok jedynie tworzy sie na czacie lokalnym, gdy bohaterowie wyzywaja mnie na pojedynek 1vs cytadela. Lub po prostu wyzywają.
--- Cytuj ---Czym się taki hi sec gracz różni od bota w null? I jeden i drugi ma opłacone konto i poza tym, że jest liczba na czacie lokalu nic nie wnosi dla gry aktywnych graczy.
Mylę się?
--- Koniec cytatu ---
Trochę... praktycznie cały czas w grze mieszkałem w null, od paru miesięcy z czystej wygody mieszkam w hubie w Hi. Coraz częściej odnosze wrażenie że w typowym mieszkańcu hiseka jest więcej życia i chęci czegoś więcej niż brandzlowania sie do walleta od typowego mieszkańca null.
Tloluvin:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Sierpień 20, 2020, 20:00:00 ---Czym się taki hi sec gracz różni od bota w null? I jeden i drugi ma opłacone konto i poza tym, że jest liczba na czacie lokalu nic nie wnosi dla gry aktywnych graczy.
--- Koniec cytatu ---
Jak przypomnę sobie czasy gdy kopałem czy raciłem, to muszę stwierdzić, że przy takim postawieniu sprawy ten bot więcej wnosi dla gry aktywnych graczy niż gracz polujący na górników czy raciarki.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 20, 2020, 21:21:13 ---Pustki nie sa na stałe
--- Koniec cytatu ---
To teraz zastanawiam się czemu ciągle wraca narzekanie, że w 0.0 pusto i coraz dalej trzeba latać żeby kogoś spotkać
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 20, 2020, 22:44:10 ---To teraz zastanawiam się czemu ciągle wraca narzekanie, że w 0.0 pusto i coraz dalej trzeba latać żeby kogoś spotkać
--- Koniec cytatu ---
Tak w hi jak i null siedzą osoby głównie zainteresowane podnoszeniem ilości isk na koncie. Gra z biegiem lat była upraszczana, czy wyszło to na lepsze to inna sprawa.
Co do mojego porównania gracza z hi do bota to faktycznie brakuje tu kraba z null. Tak bot jak i gracze opisani powyżej nie tworzą contentu jako takiego. Bez efektu cyna krab z null musieliby choc czasem się skrzyknąć w jakąś grupę czy to jako muł czy osłona w karawanie.
Temat graczy z hi już był wyjaśniony przez innych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej