Eve Online > Dyskusje ogólne

Niarja w NS-owym ogniu Kosmicznych Słowian

<< < (3/12) > >>

Tloluvin:
Dzięki za odpowiedź.
Jeżeli mogę to żeby mieć odpowiedni kontekst dopytam co rozumiesz przez przydatność dla gry, bo wydawało mi się, że przydatne dla gry są osoby, które za nią płacą.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 20, 2020, 13:52:21 ---Dzięki za odpowiedź.
Jeżeli mogę to żeby mieć odpowiedni kontekst dopytam co rozumiesz przez przydatność dla gry, bo wydawało mi się, że przydatne dla gry są osoby, które za nią płacą.

--- Koniec cytatu ---
Ci, którzy tylko płaca, są przydatni tylko właścicielowi marki.
Przydatnośc dla gry, to robienie cokolwiek więcej od magazynowania isków. Nawet taki roamer polujący na raciarzy/gapiowiczów tworzy jakis kontent... tak jak taki raciarz zwołujący kolegów żeby takiego roamera pogonić. Ot, dla przykładu po krótce.

Tloluvin:
Znowu nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale wydaje mi się, że twierdzisz, że kontent w EVE sprowadza się do walki statków kosmicznych w przestrzeni. Zastanawiam się także, kto wg Ciebie i z czego opłaca serwery, łącza, ludzi i ogólnie utrzymuje EVE przy życiu. Bo mi osobiście wydaje się, że gracze mający Omegę zrzucają się na to wszystko, a gra będzie istniała dopóki ich kasa starczy na jej utrzymanie i da dodatkową premie przynajmniej porównywalną z innymi rodzajami działalności.

Nie rozumiem też co złego jest w gromadzeniu isków. Zwłaszcza, że nie biorą się one z powietrza, a z aktywności w grze. Oczywiście wyłączając sytuację w której ktoś za realną kasę kupuje plexy, sprzedaje je na markecie i tylko patrzy jak zwiększa się ilość isk na koncie. No ale takich osób pewnie nie ma zbyt wiele, a nawet jeżeli są to moim zdaniem wypadałoby najpierw zainteresować się po co im te iski.

PS
Dla mnie osobiście roamer polujący w okolicy nigdy kontentu nie tworzył, bo dla mnie to co działo się poza stacją zawsze było tylko dodatkiem bez szczególnego znaczenia urozmaicającym trochę grę.

[VIDE] Herezja:
Dobrze Von prawi. Polać Mu ];)

Tloluvin:
A potem narzekanie czemu wszędzie takie pustki  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej