Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Serenity 2.0
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 10:33:59 ---Nie ma jednego wpisu, który merytorycznie pokazuje, gdzie mylę się w mojej ocenie aktualnej sytuacji.
Jest tylko (i będzie więcej):
<bzdury>
... o czym pisałem już wcześniej.
.... o czym pisałem już wcześniej.
...o czym pisałem już wcześniej.
...o czym pisałem już wcześniej.
Żadne z powyższych nie podważa mojej oceny sytuacji.
<więcej bzdur>
<i moje ulubione>
Ja nie mam kompetencji, doświadczenia, żeby rządzić sojuszem, w tym wątku nie chodzi o mnie, tylko o wspólny problem graczy Eve
--- Koniec cytatu ---
PROROK na miarę naszych możliwości: ]
Czyli klasyczne, WEŹMY SIĘ I ZRÓBCIE...
ehhh szkoda strzępić ryja. NC to taki sam rak i gówno jak goowniaki, panie ratujący ostatni bastion cywilizacji.
Ragnarok:
Żaden prorok, to proste 2+2.
Zaoracie tylko północ, a później jeszcze tylko to i tamto, a później jeszcze to, a wtedy całe Eve będzie jednolitym bezsensownym zlepkiem niczego.
Zgudi:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 11:15:46 ---Żaden prorok, to proste 2+2.
Zaoracie tylko północ, a później jeszcze tylko to i tamto, a później jeszcze to, a wtedy całe Eve będzie jednolitym bezsensownym zlepkiem niczego.
--- Koniec cytatu ---
Tak tylko zauważ, że troszeczkę sam wpisujesz się w schemat
--- Cytuj ----niech ktoś zrobi nowy sojusz a ja przyjdę na gotowe - o czym pisałem już wcześniej
--- Koniec cytatu ---
przez co siła twojego przekazu jest słabsza niżbyć się spodziewał. Mianowicie nawołujesz 'zostawcie stare i stwórzcie nowe!!!' no i bardzo fajnie, ale przy tym zaznaczasz, że sam nie będziesz brał udziału w tworzeniu nowego bo jak napisałeś to nie o Ciebie chodzi, nie masz doświadczenia, kompetencji... i może jeszcze czasu, dzieci w domu płaczą, chomikowi trzeba sianko zmienić i takie tam. :)
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Ragnarok w Czerwiec 11, 2019, 11:15:46 ---Żaden prorok, to proste 2+2.
--- Koniec cytatu ---
Ojjj nie bądź taki skromny, już sam tytuł przepowiadam wam "Serenity 2.0" tak będzie. jest delikatnie mówiąc, pretensjonalny.
reszta bredni jedynie utwierdza w przekonaniu, że jesteś hipokrytą i to w dodatku bez honoru, skoro wstydzisz się podpisać własnym mainem pod tym stekiem wysrywów.
Takich właśnie to mamy wieszczów. CHOPY ja wam mówia, buntujta się. bo będziecie żałować, ja wam to mówia.
Jeszcze zobaczycie i przypomnita sobie me słowa!!111
Ale samemu to nic. ZERO, hehehe. ale przynajmniej dostarczyłeś troche rozrywki na 1 przedpołódnie: ] THX
Ragnarok:
Zgudi, wytłumaczę Ci jeszcze raz, naprawdę to dla mnie nie problem.
W cytacie, który wkleiłeś opisałem m.in. Twoją postawę.
Opisałem to jako: "niech ktoś zrobi sojusz a ja przyjdę na gotowe".
Chciałem dać do zrozumienia, że taka postawa nie ma sensu.
A mówiąc dokładniej, sojusz PL jest pewnie możliwy, ale trudny, i jak pisałem nie w moich kompetencjach - natomiast w tym momencie jest sprawą drugorzędną, tzn. nie jest warunkiem koniecznym spowolnienia realizacji Serenity.
Innymi słowy: idea sojuszu PL, do której wracasz w swoich wpisach nie jest tu tematem głównym, to inna i duża rzecz, o dużej skali trudności, o której można rozmawiać, ale teraz pilna sprawa to odejście z Imperium.
Gracze mogą odchodzić do polskich lub międzynarodowych korporacji poza Imperium, korporacje mogą odchodzić do międzynarodowych sojuszy poza Imperium, do czego polski sojusz nie jest potrzebny.
Oczywiście jest możliwość dla super ambitnych - stworzyć sojusz PL.
O tym jakie musiałyby być warunki aby sojusz powstał można rozmawiać, da się to przeanalizować i przygotować najlepszą wg. takiej analizy opcję - co wiadomo nigdy nie da 100% gwarancji powodzenia.
Jednak powtarzam, sojusz PL to kwestia dalsza, osłabienie Imperium = primary.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej