Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Serenity 2.0

<< < (8/32) > >>

Soulscream:
Wciąż jakościowo lepsze od Twoich lol.

Zgudi:
Można śmiało powiedzieć, że coraz mniej osób się goonsami przejmuje. Pamiętam jak dziś wielostonicowe dyskusje w których wielu centralowiczów srało w gacie, że goonsy kiedyś zniszczą grę. I że nawet Karaś ma to w dupie to się nie spodziewałem.

[BU FU] Karas:
Zgudi, ale co zrobisz, zabronisz orac? hehehe. No nie żartuj: ], nie mam zamiaru przejmować się duperelami, a szczególnie takimi na które nie mam wpływu. My sobie pewnie dalej będziemy latać i próbować coś ganiać, tak jak to mamy w zwyczaju, a czy dany krzyżyk będzie miał namalowaną pszczołę czy inne gówno, nie robi mi. target to target. Być może, z nudów będą chętniej wydokowywać, a wiadomo otyłym nieogarom łątwiej sprzedać lepe na ryj i uciec, niż zwinnym i obytym w boju afganom: ]
Tak więc, mało mnie obchodzi jaki kolor będzie miała mapa. Poziom nulla i tak jest dramatycznie żenujący. Na palcach 1 ręki, można wymienić miejsca gdzie ktoś coś jeszcze podejmuje rękawicę. reszta to tylko boty.

Ragnarok:
Nie ma jednego wpisu, który merytorycznie pokazuje, gdzie mylę się w mojej ocenie aktualnej sytuacji.

Jest tylko (i będzie więcej):

-nie da się, mam to w dupie - o czym pisałem już wcześniej.
-to oni zaczęli, w zemście zniszczymy całą grę - o czym pisałem już wcześniej.
-niech ktoś zrobi nowy sojusz a ja przyjdę na gotowe - o czym pisałem już wcześniej.
-jesteś szpiegiem, robisz to dla PH - o czym pisałem już wcześniej.

Żadne z powyższych nie podważa mojej oceny sytuacji.

Co więcej, widać, że wszyscy piszący tu ludzie z Imperium widzą kwestię Serenity 2.0 dokładnie tak samo jak ja, jednak w swojej zapalczywości świadomie nadal bronią tego pomysłu zniszczenia gry.

Veldsper:
sezon ogórkowy... dzień następny.
gooni se polecą kopać jak zniszczą tylko was spokojnie... a nie całą grę - stawiam na to :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej