Śmietnisko > Flamewar
To nieprawda, ze c0ven nie pozostawil dziedzictwa.
Amek Vi:
Ahh czyli zaglądanie na centralę jeszcze ma jakiś sens 8).
Zgudi:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Maj 24, 2019, 11:11:43 ---
--- Koniec cytatu ---
Nie gaś dyskusji jednym memem bo nie ma co czytać. :)
[ZTN] Tekitsun:
--- Cytat: mkx w Maj 23, 2019, 22:54:40 ---
C0ven reaktywacja ! Jest tylko jedna droga, droga c0venu. Ten wątek to potwierdza jak i setki innych, przeszłości nie oszukasz.
AVE
--- Koniec cytatu ---
Najcik przynajmniej walczył w obronie C0venu a nie uciekł od razu na stronę wroga jak mkx, który zamiast bronić sojuszu wynajmował w tym czasie system u testów. https://zkillboard.com/kill/61673082/
To dopiero szczyt hipokryzji teraz z jego strony mianować się obrońcą sojuszu który porzucił i zdradził :(
mkx:
Wolałem walczyć z sanshą, niż z orderami wykupywanych home def doktryn przez twojego kompana i sprzedawanych dwa razy drożej. Nie mogłem na to patrzeć więc zrobiłem sobie przerwę od gry, pewno jakbym tam był to byśmy wygrali a tak no cóz ... "prawdziwi" c0veniacy szybko się zaaklimatyzowali jako pety.
Zgudi:
--- Cytuj ---C0ven reaktywacja ! Jest tylko jedna droga, droga c0venu. Ten wątek to potwierdza jak i setki innych, przeszłości nie oszukasz.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw to musicie się zacząć lubić. Na razie widać tyle, że wielu graczy nie zdzerży siebie nawzajem za to, że ktoś coś zrobił albo nie zrobił. Zenek nie będzie grał z Marianem ani Ziutek z Jankiem "bo nie". Bez rozwiązania tego problemu nie macie co marzyć o sojuszu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej