Śmietnisko > Flamewar
To nieprawda, ze c0ven nie pozostawil dziedzictwa.
Veldsper:
--- Cytat: Zgudi w Maj 20, 2019, 13:08:06 ---Powinny być dramy o tym co dzieje się TERAZ, a tymczasem odgrzewa się ten sam kotlet 10 razy i pyta, czy ktoś jeszcze zje.
--- Koniec cytatu ---
... Już ich nawet dziś nie ma co opluwać w tym ccp, opluli się sami sprzedając się żółtym.
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 20, 2019, 21:54:37 ---Nie ma dram ?
Archos 50 Saphi - co to za gówno ???
--- Koniec cytatu ---
Taki gówniany pancerny telefon:)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
mkx:
--- Cytat: Deaell Portt w Maj 16, 2019, 00:03:43 ---https://suitonia.wordpress.com/2019/05/15/the-geography-of-botting/
Greater Western Co-Prosperity Sphere – 2%
Hand of Despair – 2%
Inver Brass – 2%
Inver to byl ally rentierski c0ven . Zawsze mnie bawilo opowiadanie dyrektorow w c0ven jak to malo iskow przynosilo aliansowi i jak powinismy im dziekowac, ze nie musimy sie tym babrac. Umywanie raczek przez Xeo, ze wszystkie ally tak robia/maja i on nie jest od egzekwowania eula ccp (jak mu sie zglaszalo , ze chlopaki botow uzywaja). To byl tez matecznik "elity" c0venu, gdzie robili kase na msy/allegro i ch.. wie co jeszcze. Naprawde sie ciesze, ze to zdechlo i nie ma takiego 2 takiego polskiego szamba z cwaniaczkami robiacych z innych debili.
--- Koniec cytatu ---
No co Ty gadasz. Podam Ci przykład c0venowego dyrka niejaki Nighwisherek czy jakoś tak. On swój brak aktywności na pvp usprawiedliwiał tym że jest dyrektorem i odpowiada za market w A1 ( gdzie ceny miały być 10-15% jita, on tym czasem sprzedawał itemsy po 100-300 % ). Zyski nie były jakieś tam wielkie ale jemu dużo czasu to zajmowało a że zaczął się mi w interes wpier.. doprowadziłem do sytuacji gdzie na zebraniu C0venu wytkłem mu to i pozbyłem się konkurencji :) + te pamiętne oficjalne przeprosiny xD.
A taki Isengrimus dyrek od dyplomacji... do dziś tyteksa nie ma i ciuła ;p
Prawdziwi baronowie iskowi to nie byli dyrektorowie, Ty ich nie znałeś, oni nie rozmawiali na tsie, nie latali z C0venem . Robili swoje. Ci co bocili, objeb.. cynostrade c0venowa itd pozostają dla ciebie nieznani jak i dla większości graczy. C0venowy leadership był mało aktywny a tym bardziej mało efektywny w robieniu hajsu, pomijając może 2 graczy którzy to umieli robić z leadershipu, ale nie na botach :) .
C0ven reaktywacja ! Jest tylko jedna droga, droga c0venu. Ten wątek to potwierdza jak i setki innych, przeszłości nie oszukasz.
AVE
[WILD5] Ed Beret:
--- Cytat: mkx w Maj 23, 2019, 22:54:40 ---No co Ty gadasz....
...
przeszłości nie oszukasz.
AVE
--- Koniec cytatu ---
że niby obojętnie ale o boli nadal, boli ;)
coś jednak chyba w tym c0venie było takiego.
[BU FU] Karas:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej