Śmietnisko > Flamewar

To nieprawda, ze c0ven nie pozostawil dziedzictwa.

<< < (5/9) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: mkx w Maj 24, 2019, 21:30:29 --- Wolałem walczyć z sanshą, niż z orderami wykupywanych home def doktryn przez twojego kompana i sprzedawanych dwa razy drożej. Nie mogłem na to patrzeć więc zrobiłem sobie przerwę od gry, pewno jakbym tam był to byśmy wygrali a tak no cóz ... "prawdziwi" c0veniacy szybko się zaaklimatyzowali jako pety.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego takie inicjatywy zawsze umierają w eve króluje wolny kapitalistyczny rynek i sztuczny ekosystem nigdy nie wypali, musiałby ktoś siedzieć i sprawdź ile czego kto kupił i czy nie przekroczył swojego  limitu a to już by podpadało pod jakiś socjalizm czy coś  :P

Trzeba było zamiast 10-15% wystawić po tyle zeby nie opłacało mu się odkupywać i wystawiać drożej. Problem byłby rozwiązany :)

[SHCK] Crushall:

--- Cytat: Filip Bonn w Maj 25, 2019, 18:14:31 ---Dlatego takie inicjatywy zawsze umierają w eve króluje wolny kapitalistyczny rynek i sztuczny ekosystem nigdy nie wypali, musiałby ktoś siedzieć i sprawdź ile czego kto kupił i czy nie przekroczył swojego  limitu a to już by podpadało pod jakiś socjalizm czy coś  :P

Trzeba było zamiast 10-15% wystawić po tyle zeby nie opłacało mu się odkupywać i wystawiać drożej. Problem byłby rozwiązany :)

--- Koniec cytatu ---

I tak jest to rozwiązane w goonach - limit 20% od jita podczas wojny i więcej nie można. Jak ktoś przegnie to go najpierw ścigają i warn a jak nie pomoże to kick.

Veldsper:

--- Cytat: mkx w Maj 23, 2019, 22:54:40 ---Prawdziwi baronowie iskowi to nie byli dyrektorowie, Ty ich nie znałeś, oni nie rozmawiali na tsie, nie latali z C0venem . Robili swoje. Ci co bocili, objeb.. cynostrade c0venowa itd pozostają dla ciebie nieznani jak i dla większości graczy. C0venowy leadership był mało aktywny a tym bardziej mało efektywny w robieniu hajsu, pomijając może 2 graczy którzy to umieli robić z leadershipu, ale  nie na botach :) .

--- Koniec cytatu ---

weź się podziel tą tajną informacją o baronach iskowych c0venu... wyjeliśmy już chrupki - to i tak takie nekro ze połowa z nich to już pewnie nie żyje
więc oświeć nas - kto kogo i jak wydymał - sezon czas zacząć  ;D

Xeovar:
No właśnie ja bym się chętnie dowiedział kto na C0venie zrobił iski...

Bo ja nie  :'( :'( :'( :'(

Vurion jedynie przykisił jednego moona, a Karamba niestety dorobił się na swoich altach... śrubki panie...

[BWTF] Nightwisherek:
Ja się dorobiłem isków na skryptach w A1-AUH

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej