Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (7/70) > >>

mkx:
https://www.youtube.com/watch?v=PHIXmQyWK0Ił
allians jest między innymi dla takich i podobnych akcji .. pozdrowienia dla elity- Jim okel, Sci pap, Wolf Lef  :) itd... dzięki takim chłopaką ta gra i POL allians ma urok.

[WILD5] Gagat:
Dla tego Karaś mówię o połączeniu cech :)

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

steven0ise:
Nawet gdy postawie polski sojusz z sovem w 0.0 (niech to będzie kilka systemów) to zaraz zacznie się gównoburza że to pety tych albo tamtych, że nie można spokojnie krabić bo w goonsach lapiej itd. albo że nasze PVP jest lepsze o waszego.

Ja np. dowiedziałem się że jestem podobno bardzo nielubiany w shokach bo pc5 kiedyś dał mema o nich a (w sumie to nie wiem o co chodzi dalej) ale była akcja że ktoś chciał nas zaprosić na dropa dredami ale potem po zaproszeniu mnie okazało się że jestem persona non grata.

Potem aby podreperować liczby we flotach nawet gadałem z jedną szkoleniówką ale mi powiedzieli wprost że to musi być na ich warunkach więc olałem temat jakiejkolwiek ko-operacji.

Polski sojusz pewnie może zaistnieć na mapie ale na zasadzie megakorporacji prowadzącej przez jeden korp i max kilka osób - tak jak horda, i potem ewentualne dołączanie się poszczególnych korporacji które nie miałby by za dużo do powiedzenia w leadershipie. Bo potem to jest tak jak ja byłemw leadershipie NH.  Było nas tak wielu że baltrom zrobił drugi leadership gdzie były 4 osoby. Na początku musiałby to być oczywiście pet kogoś większego, a droga do pełnej niezależności musiała by prowadzić przez dobrych FC na poziomie koalicji i ogarniętego dyplomaty wraz z napływem dużej ilości nowych graczy.

No i kurde miałem nic nie pisać... :-\

Soulscream:

--- Cytat: Amek Vi w Styczeń 29, 2019, 12:58:46 ---Kimkolwiek jesteś, życzę Ci powodzenia. 8)

--- Koniec cytatu ---

Kim jesteś ????

Veldsper:
ha ha jak tu pięknie widać czemu polskie ally to mrzonka a angażowanie się w takie projekty to strata czasu. Polacy nie są w stanie zbudować prawdziwego ally, to nie ten poziom umysłowy i nie jedyna gra gdzie to się nie udaje. Mentalność wieśniaka z "thery" zawsze wyłazi ale miło było poczuć znajomy zapach po latach  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej