Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Filip Bonn w Styczeń 29, 2019, 11:36:08 ---...
Może dlatego, że miałem taryfę dla nieogarów :D
...
--- Koniec cytatu ---
A jak jest teraz?
mkx:
--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Styczeń 29, 2019, 10:24:56 ---c0ven umarł? Komuna podobno też... Tęsknicie za szarym papierem toaletowym?
BTW
Kto powiedział, że polskie ally to takie, które ma teren w null?
Miniony w osobie BUFU i cztery osoby WILD, to też polskie community, które ma swój teren w thera. Jak ktoś chciałby tu zamieszkać i sprawdzić czyj to tren, to polecam..... >:D. O ile dobrze pamiętam, to volta dobijała się o plusa. (teraz i poprzednio).
Patrząc po KB jakoś sobie radzą polskie corporacje w WH takie jak Bean-shidh, The Buccaneers, Czrana Kompania (kolejność przypadkowa i pewnie o kimś jeszcze zapomniałem). Nie można oczywiście pominąć w tym miejscu project HAVEN sitiva i nowego PLEBSU. Wszyscy dobrze się bawią na swój sposób i są niezależni.
Nie zgodzę się z tym, że jak nie ma posa i rurki, to nie ma polskiego community. Skoro ktoś gra, to znaczy, że mu się to podoba - to nie obóz pracy.
--- Koniec cytatu ---
To może inaczej ally w pełnym słowa tego rozumieniu, mający dyrektorów bo jakże by bez nich :D, logistykę/ posy /cytadele / pvperów / kopaczy i retardów wszelakiej maści :D . Wy jak i wyżej wymienione jednostki, macie zbyt małą liczbę graczy aby to miało ręce i nogi. Poza tym każde "normalne" ally ma odłamy alt korpów w wh itd = nie trzeba zamykać się w danym rejonie/ kontencie. Zabawy w wh/low/hi ally ma zapewniane przez z reguły właśnie alt korpy nie powiązane ... i content kreatorów .
Mój alt korp z ilością 6-7 mainów gdybym zrobił ally należało by rozpatrywać w kontekście nowy polski allians ?
Tutaj zawsze chodziło o jedyny polski allians trzymający sov space albo walczący o owe tereny to był cel i to wyróżniało ten allians na tle innych " alliansów " które zwz. na zbyt małą liczbę graczy nie są w stanie mieć własnego null space.
Amek Vi:
Wow, to już trzeci taki temat w ciągu roku. W każdym kolejnym poziom szamba jest coraz niższy, a ilość pomysłodawców większa. Odważnych, którzy się tego podejmą i wyjdą z obecnych kurwidołków nadal 0. Kto wie, może coś z tego będzie do 2030r. Dajcie znać, chętnie przyjdę na gotowe odgrywać rolę F1 pushera.
Kimkolwiek jesteś, życzę Ci powodzenia. 8)
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Styczeń 29, 2019, 12:07:35 ---A jak jest teraz?
--- Koniec cytatu ---
no teraz tez mamy taka taryfe, dla karasia np
urywek z wielkiej polskiej floty
http://www.youtube.com/watch?v=DUTuVPXuAcw
Monter:
Ja tam pamiętam że, jako świeżak ponad cztery lata temu zaczynałem stawiać pierwsze kroki w eve. Jeszcze na trialu, dowiedziałem się o istnieniu Polskiego sojuszu w eve, który posiada własne tereny gdzieś tam daleko, w jakimś null secu. Pewnie czułem wtedy dumę......tak to chyba dobre słowo,..duma, jakoś inne nie przychodzi mi do głowy, właśnie to wtedy czułem. Po zlokalizowaniu eso, patrzyłem na mapę myśląc .....ooo a tu jest Polska w eve online.... Ja gram już 5 dni, robię rakiety na trójkę, noo chłopie, muszę mieć rakiety na super, bo sobie kupiłem ten zajebisty statek, jak mu tam....cruiser. A tam jacyś polscy gracze kontrolują część mapy i trzymają eve za jaja. Fajne uczucie dla nowego, że są Polacy którzy aż tak bardzo ogarniają, no i że coś znaczymy w eve.
Polskę z mapy nam zmazali i "tosenewrati" Doświadczonym graczom w ogóle taki sojusz nie jest do niczego potrzebny....BO?....bo sobie świetnie radzą bez niego, i myśląc o polskim sov ally mają w głowie tylko jedno zdanie....na to kłade i tak dam se rade!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej