Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (8/70) > >>

Dux:

--- Cytat: Veldsper w Styczeń 29, 2019, 20:21:27 ---ha ha jak tu pięknie widać czemu polskie ally to mrzonka a angażowanie się w takie projekty to strata czasu. Polacy nie są w stanie zbudować prawdziwego ally, to nie ten poziom umysłowy i nie jedyna gra gdzie to się nie udaje. Mentalność wieśniaka z "thery" zawsze wyłazi ale miło było poczuć znajomy zapach po latach  :)

--- Koniec cytatu ---

Przecież w tej grze było i jest w ch... polskich ally.

[BU FU] Karas:
@veldspar ciesze sie, ze moglem pomoc. bo widze, ze gryzienie gruzu po 12h dzinnie zrobilo ci i tobie podobnym papke z mozgu.
Ale masz racje, 'to nie ten poziom umyslowy', abym ci to ponownie tlumaczyl.

zycze udanej farmy: ]

Veldsper:

--- Cytat: Dux w Styczeń 30, 2019, 06:57:08 ---Przecież w tej grze było i jest w ch... polskich ally.

--- Koniec cytatu ---

tak i są potężne prężne i działają jak szwajcarski zegarek...
@Karas również dnia miłego życzę i zdradzę ci tajemnicę-bez górników nigdy nic nie zbudujesz, polska gra w eve to jedynie koła wzajemnej adoracji, to oczywiście moje subiektywne zdanie każdy ma prawo mieć swoje.

[BU FU] Karas:
Veldspar, bez uszczypliwosci, ale tez Ci zdradze pewien sekret. Gra ma dawac przyjemnosc, prężyć to ja sie moge do zony, a nie do komputerowych stateczkow w kosmosach. Takie ally to mnóstwo obowiazkow i wyzeczen, dla znikomego zysku i czyjego poklasku, czy ochow i achow? Laski bedzisz rwal na keepstara w eso? Zreszta widze, ze nie tylko ja to tak widze.
Niech kazdy robi co lubi, a wtedy wszystko bedzie OK. polecam.
BTW, swego czasu wykopalem okolo 20b gruzu, wiec cos tam co nie co widzialem: ]

[BWTF] Savannah Kado:
Robienie czegoś dla kogoś? Dobre sobie. Na palcach jednej ręki moge wymienić takie osoby które za niewiarygodny wkład w rozwój  polskiej corporacji/Ally zostały kiedykolwiek pochwalone. Nie warto bo więcej szamba wybija tylko.
BTW zacny troll temat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej